divendres, 23 de desembre del 2011

BON NADAL !!!!!!!!!

Des del nostre petit racó us volem felicitar el Nadal, tot esperant que pugueu fer algun forat entre àpat i àpat per anar cremant torrons a sobre de la bici.




BONES FESTES !!!!!!!!

dilluns, 12 de desembre del 2011

CURSA x PARELLES DE LLAGOSTERA

     El passat diumenge 11 de desembre ens vam reunir un grapat de Matxacuques a la cursa per parelles de Llagostera: En Quim P., en Jordi M., en David B., en Quim V., l'Àlex G., l'Edgar A., en Jordi D. i en Jordi Ll.
     La veritat és que en Quim, en Jordi i en David van fer una bona cursa i la resta vam fer el que ens van permetre les cames i la mecànica.
     El dia va ser fresquet i el circuit força dur, amb alguns trams tècnics, pistes ràpides, interminables trams a peu i aigua, mooolta aigua (rius, rieres, bassals, fangars...).
     Algunes imatges de la cursa:















                                       CLASSIFICACIONS

dissabte, 3 de desembre del 2011

Notícies diverses.

BTT: El diumenge 4 de desembre finalitza la competició de la Copa Gironina de BTT a la població de Serinyà, on s'han preparat dos circuits força durs. Esperem que els nostres Matxacuques Fina Masferrer i Quim Pareta puguin tenir un bo fi de temporada.

Cicloturisme: El dilluns dia 5 de desembre comença la preinscripció per la marxa cicloturista QuebrantaHuesos. Teniu temps a fer la preinscripció fins al dia 9 de gener de 2012. Al igual que en anys anteriors, es farà sorteig de dorsals amb totes les preinscripcions fetes. El dia 16 de gener es farà el sorteig. Teniu tota la informació a la seva plana web.

Més cicloturisme: Tots ens hem plantejat alguna vegada anar a fer alguna ruta a algun lloc desconegut. Per aquest motiu seria útil alguna web on es pugués realitzar la ruta prèvia sabent quin desnivell hi trobarem i quants quilòmetres tindrà la ruta amb la major precisió possible. Doncs segurament hi ha alguna altra web que realitzi aquesta funció, però nosaltres n'hem trobat una que funciona molt bé i a més es poden realitzar rutes a nivell mundial.
La web, és en anglès, però té possibilitat de canviar algunes icones al castellà a la banda de dalt a la dreta.
El funcionament és força sencill i amb la pràctica resulta fàcil poder planificar rutes, però us deixem una breu explicació de com començar:
Marcar la ruta a seguir mitjançant el ratolí. Amb els botons "undo" i "redo" es desfan i refan els darrers canvis. Punxant sobre la línia i arrossegant també es pot canviar un punt de pas intermedi.
     Generar el gràfic amb el botó "Update profile".
     Perquè quedi més bonic i les dades de desnivell siguin més reals, a la pestanya de "Profile filter" (baix a la esquerra.) Seleccionar "High".



Recordeu que si voleu accedir a dades de ports, us recomanem a nivell nacional aquesta web i fora del país aquesta altra.