dimecres, 25 d’abril del 2012

Preparació per la cicloturista "Terra de Remences".

Pel dia 1 de maig, tornarem a fer una sortida preparatòria per Remences, tal i com venint fent els últims anys, sortida que s'està convertint en una clàssica de la temporada. El pla és el mateix de cada any, fer el recorregut curt + el port de bracons per qui en tingui ganes. Serà una sortida per a tots els públics i on la intenció es juntar-nos els màxims socis del club i també qualsevol altre persona que ens vulgui acompanyar. En cas d'haver molta diferència de nivels, farem diversos grups.

Sortida a les 07:30 hores de la benzinera BP de Sant Feliu de Guíxols, i a les 07:45 hores davant de la Opel de Santa Cristina d'Aro. Cadascú haurà de gestionar-se el trajecte en cotxe amb els companys més propers.
La intenció es començar a donar pedals sobre les 09:00 hores i pensem estar entre 3,5 i 5 hores fent el recorregut, depenent si es fa bracons o no. Aparcarem i sortirem dels Hostalets d'En Bas, en un parquing força gran que hi ha, i després, pels qui es vulguin quedar, farem un dinar a un restaurant dels Hostalets, on fan un menú molt correcte i queda al costat del parquing. Aquest any, ens acompanyaran alguns triatletes, que tenen pensat fer el recorregut curt, i mentre els altres fan bracons sortiran a fer una tirada corrents.

El recorregut té els seguënts números:


Recorregut curt: CapsacostaCanes. 95 km i uns 1.000 metres de desnivell positiu: 





 Recorregut curt + el temut Bracons. 115km i uns 1.700 de desnivell positiu:




Animeu-vos tots, l'any passat vam ser quasi una vintena i vam passar una molt bona jornada. Us deixem la crònica de l'any passat.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada