dissabte, 28 de juliol del 2012

Menys d'un mes pel Pollastre!!!!!!

Només 4 setmanes ens separen del IV Terra d'Indiketes, amb la 10a edició del Pollastre. Ja tenim gairebé tots els camins i corriols nets per a què gaudiu molt i molt, Només falten alguns detalls, que ben aviat deixarem lligats. El que si us podem avançar és que al igual que anys anteriors tindrem volta curta (Sa Gallina- 21km) i volta llarga (Es Pollastre - 45km). Com cada any, hi haurà nous corriols oberts o recuperats per l'ocasió i la mítica pujada del Pollastre, que enguany serà llarga i dura, però no molt tècnica, així que aneu entrenant pujades d'aquest estil.

Aquest any, en ser una edició especial, hem augmentat la quota d'inscripció i acceptarem 600 corredors. El preu de la inscripció és de tantsols 15 euros, i només acceptarem inscripcions el mateix dia de la cursa, en cas de no cobrir les places i a un preu més elevat, així que afanyeu-vos a fer la inscripció.

Aquest any, hem llençat la casa per la finestra i us volem animar a venir per molts motius: 10è aniversari d'una de les marxes de referència a la provincia de Girona i de les poques a la Vall d'Aro; circuit especial per l'ocasió, amb forces corriols i camins desconeguts per la majoria; i una bossa de regals de les que no es veuen: Obsequis petits diversos, material doficina cortesia d'Oxford, 6-7 barretes energètiques, samarreta conmemorativa del pollastre, bolígraf Matxacuca i l'estrella d'aquest anys, un xaleco ciclista paravent que properament us mostrarem en fotografia. Els que facin Sa Gallina tindran la mateixa bossa de regals. A l'arribada: dutxes, sorteig de material, obsequis pels guanyadors, esmorçar amb entrepans, pizzes, fruita, beguda, pastissos........

Us hi esperem a tots!!!!!!!!!!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada