dissabte, 18 d’agost del 2012

Compte enrere!!!!!!


Ja només falta una setmana per l’inici del Terra d’Indiketes. Enguany, sembla que la meteorologia ens vol fer un pols, amb les altes temperatures que ens tindran expectants fins a darrera hora. Si bé, l’accés als massissos de l’Ardenya i les Gavarres han tingut restriccions en les últimes setmanes per l’alt risc d’incendi, les previsions a 7 dies vista ens fan ser optimistes, ja que de cara al dijous i divendres de la setmana que ve, es preveu que la temperatura devalli i potser tindrem alguna tempesta de tarda. Tot i aquestes previsions positives, ens hem volgut posar en el pitjor dels casos i hem creat un circuit de seguretat que no estaria afectat per aquestes restriccions, cosa que no ens faria suspendre cap de les activitats previstes (ni Sa Guilla ni Gallina-Pollastre).

Feta aquesta apreciació, i creient que no tindrem problemes per realitzar tot el que tenim previst, estem molt il·lusionats per la celebració d’aquesta festa. Tot començarà el dissabte, amb la cursa de muntanya de Sa Guilla, on aquest any presenta una variant que segur que us agradarà a la part inicial, i retorn amb baixada també nova. Continuarem veient com els Lluerts s’enfilen pel búlder durant el matí i migdia al pavelló municipal.
I el diumenge.......tenim moltes sorpreses pels amants de la BTT. Com bé sabeu el circuit és secret fins al dia de la cursa, però us desvetllarem algun detall per anar obrint boca. El primer de tot, dir-vos que sa Gallina tindrà una distància d’uns 21km i es Pollastre d’uns 45km. L’inici dels dos circuits és comú, i la sortida serà per pista perquè el grup s’estiri i es posicioni, i el primer corriol està poc abans del km7. Per un costat, Sa Gallina ha quedat amb un circuit ben variat, gens dificultós i molt i molt divertit. I es Pollastre sempre s’ha caracteritzat per ser una marxa dura, però enguany tot i tenir punts de duresa, es pot dir que és quasi ciclable al 100%. Tant sols en alguna pujada dura (i com no, la pujada del Pollastre), caldrà que alguns posin el peu a terra. No així a les baixades, que en aquest desè aniversari de la marxa, són quasi per la majoria, ciclables totes elles. Així que no patiu per les baixades, que aquest any, hi ha pocs trams tècnics, però molts de ràpids, nous i divertits. També esmentar que hem obert fins a 3 corriols completament inèdits pels quals només els organitzadors hi hem passat en bici, i vosaltres sereu els propers privilegiats.
Tampoc us podem avançar la sorpresa que us tenim reservada al km 6 tant a la Gallina com al Pollastre, però estem ben segurs que no fareu una altra cosa que “flipar” per passar en BTT per un lloc com aquest (ens estem mossegant la llengua per no explicar-ho!!!!!!). Quines ganes de que arribi el cap de setmana d’una vegada. No ens oblidem de la canalla, i recordar-vos que els nanos que vulguin, poden participar a Es Pollet el mateix diumenge fent voltes en bici al circuit del costat del pavelló.

Referent als serveis que us trobareu, doncs hem intentat que hi hagi de tot per tal que us sentiu d’allò més bé. Us esperem al pavelló de Santa Cristina d’Aro, on us podreu canviar i dutxar. En el mateix pavelló tindrem algun “stand” d’informació i venda de roba esportiva. Les bosses dels corredors aniran ben farcides. La bossa és comuna tant el dissabte com el diumenge, a excepció dels regals concrets. Com a coses comunes hi ha: propaganda diversa, barretes energètiques, una llibreta Oxford, un bolígraf i algun altre detall. Per la cursa Sa Guilla hi ha la samarreta de cotó i uns maneguets específics per corredors de la marca Lurbel. Per sa Gallina i es Pollastre, hi haurà la samarreta concreta i també un xaleco paravent de la marca Tactic per cadascú, que va molt bé per anar en bici. També tindrem sorteig de material pels participants. I a l'arribada us estarà esperant l'entrepà, fruita, beguda fresca, pizzes, pastissos......de tot perquè reposeu les forces que haureu gastat.

Xaleco pels participants de la BTT
Important – Us recordem que les inscripcions són anticipades a la web i que només acceptarem inscripcions el mateix dia, en cas de no haver cobert el límit, però a un preu més elevat, així que no espereu més i feu la inscripció el més aviat possible.

En breu publicarem els desnivells de les rutes, amb els avituallaments i demés informació.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada