dijous, 28 de febrer del 2013

Terres de Segadors (nova lligueta Gironina de duatlons de muntanya)

TERRES DE SEGADORS

Pels Bikers que també surten a còrrer de tant en tant, sabeu que neix la primera lligueta de duatlons de muntanya de la província de Girona amb el nom de Terra de Segadors, que constarà de les següents proves:

- 7 d'abril SILS
- 5 de maig CAMPLLONG
- 12 de maig SANTA COLOMA DE FARNERS
(mala data, és Terra de Remences)
- 2 de juny LLAGOSTERA
- 9 de juny CALONGE 
(Coincideix amb el Raid de les Illes Medes)


Aquesta és la informació que apareix a la seva web:

TERRES DE SEGADORS és una lligueta de duatlons de caire popular, que pretén aglutinar en un circuit, les duatlons ja existents: la duatló de Sils, coneguda com a Duatló Rural de la Selva; la duatló de Santa Coloma de Farners, anomenada Duatló de la Piscina; la duatló de Campllong, anomenada Duatló Camp a Través; i com a novetat presentem la duatló de Llagostera i la duatló de Calonge, a tocar de la Costa Brava.

El format popular permet competir en format parelles, ja sigui masculí, femení o mixte i en individual. La característica principal de la lligueta és que es desenvolupa íntegrament en terres gironines, tenint en comú la importància de l’agricultura, ja sigui històrica o recent en aquestes contrades. A més, destaquem:
Botifarrada al final de cada prova.
Bossa amb obsequis dels patrocinadors i/o col.laboradors de la lligueta.
Sorteig de material a cada prova.
Servei de fisioteràpia gratuït al finalitzar cada prova.
SAMARRETA FINISHER al que hagin fet un mínim de 4 proves de la lligueta, que s’entregarà a l’última duatló del dia 9 de juny a CALONGE.

Més informació AQUÍ

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada