dissabte, 21 de març del 2015

Inici temporada 2015

Open BTT Barcelona i Copa Catalana de Banyoles.

Encetem la temporada de competició de BTT amb bon regust de boca d'un nova incorporació d'enguany, la Mariona Càtedra que a la disputadíssima Copa Catalana de Banyoles va aconseguir colar-se en una meritòria 13ª posició de Fèmines èlit.
Uns dies abans ja havia donat mostres del seu estat de forma fent la 4ª posició a l'Open Barcelona de BTT de Sant Vicenç dels Horts, on per molt poc no va poder pujar al podi. Moltes coses bones ens esperen de la mà d'aquesta experimentada biker durant aquesta temporada, molts ànims a la Mariona!!!





Open Girona BTT 2015.

Molt bones notícies de l'inici de l'Open Girona de BTT que el passat dia 15 de març va començar a al circuit 100% de BTT amb molts corriols, com és costum a Cassà de la Selva.
Fins allà es van desplaçar tres matxacuques on van recollir molt bons resultats.
Per la seva banda, el petitó de la secció, en Roger Pareta, no para de sorprendre i va fer podi amb la 3ª posició de la categoria Principiants de 1er any.
Per la seva banda, les noies també van fer un molt bon paper de la mà de la Mariona Càtedra que es va colar en el podi amb la 2ª posició Èlit femení a molt poc temps de la primera classificada, i la Fina Masferrer que per poc no va pujar al podi i es va haver de conformar amb la 4ª posició Fèmina èlit.
Moltes felicitats als tres, i esperem que continuin donant tants bons resultats.
Ànims!!!!!!!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada