dijous, 31 de març del 2011

Notícies breus

Carretera: Aquest proper dissabte dia 2 d'abril, en Joan Martí proposa una sortida en carretera d'unes 3 hores per qui el vulgui acompanyar. Estarà a les 09:00 a la benzinera BP de Sant Feliu de Guíxols i a les 09:15 a la benzinera BP de Santa Cristina d'Aro.

BTT: Aquest proper cap de setmana es disputen dos campionats de BTT a Fornells de la Selva. El dissabte 2 d'abril, competiran les categories infantils dintre del circuit "Open Infantil Gironí". Inscripcions a partir de les 15:00 hores.
El diumenge 3 d'abril, segona cita de l'"Open Tàctic". La gent de Fornells sempre presenta un circuit força entretingut i ràpid, i on si hi ha fang, sempre presenta complicacions. Us deixem el perfil del cirucuit de l'any anterior, ja que no variarà gaire.




Competició carretera: El proper diumenge 3 d'abril es disputarà la clàssica del Tour de Flandes. Una dura jornada de ciclisme de 256,3 km, a on favorits com Cancellara, Gilbert o Pozzato, lluitaran per guanyar. Només es podrà veure en directe a Eurosport a partir de les 12:30 hores.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada