dimarts, 12 de juliol del 2011

BALANÇ ÒPEN TÀCTIC - 2011

Amb la prova de Llançà ja finalitzada, s'ha donat per acabat l'Open Tàctic 2011, que enguany ha agafat el relleu del campionat Gironí "Caixa Girona" que tants anys s'havia realitzat.
Finalment han sigut un total de 7 curses i no 8 com s'havia plantejat al principi de la temporada, i on han puntuat les 5 millors.
Quatre matxacuques han participat d'aquest Open, tot i que només dos han aconseguit fer el mínim de 5 curses.

Així doncs, trobem que la millor classificació se l'ha emportat en Jordi Mont, que ha aconseguit ni més ni menys que la 6a posició Màster-40 i la 11a de la general de la seva categoria.

Per una altra banda, un altre que millora molt respecte a l'any anterior ha sigut en Miquel Navarro, que sota la tutela d'entrenaments del seu amic Òscar Carrasco, ha pogut aconseguir la 13a posició Màster-30 i la 15a de la general de la seva categoria. Donar les gràcies a l'Òscar pel temps dedicat al seguiment dels entrenaments del Miquel.

També hi ha hagut presència Matxacuca a la categoria Esplai, on el David Bragulat ha aconseguit dos podis, i l'Àlex Guillot, que ha anat de menys a més en el seu retorn a la competició.

Pel que fa als guanyadors per categories, han sigut els següents:

Èlit: Francesc Freixer
Sub23: Ever Alejandro Gomez.
Màster 30: Jordi Costa
Junior: Alex Genova
Màster 40: Pere Sanchez
Màster 50: Florenci Lopez
Màster 60: Miquel Parera
Fèmines: Rosa Maria Riera
Esplai: Joan Canaleta

Felicitats a tots als guanyadors i a tots els participants d'aquest prestigiós circuit de BTT, tot esperant que segueixi evolucionant i l'any següent aporti novetats positives.

CLASSIFICACIONS GENERALS FINALS ÒPEN TÀCTIC 2011

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada