dilluns, 20 de febrer del 2012

Open BMW Llagostera

En Bragu
Ahir diumenge es va disputar la penúltima cursa de l'open BMW amb la prova de Llagostera. En un circuit amb una primera part més dura i lenta, i una segona més corriolera i ràpida, molt semblant al circuit que ja s'havia fet a la prova per parelles del mes de desembre.
Es va poder comptabilitzar fins a 5 maillots del matxacuca, tots ells diputant la volta llarga.
Per una banda, en el vessant més competitiu, en David Bragulat va retornar després de no haver pogut anar a Llorà per un virus i es va fer amb la 46a plaça, seguit ben d'aprop per l'Edgar Andrés a la 52a posició.
L'Edgar
A la marxa popular, tres matxacuques eren els que corrien, en "Carli", en Jordi Lloses (grans escaladors que també toquen molt bé la bici) i en Jordi Remus, fent les posicions 26, 31 i 32 respectivament.
Com ja va passar a Llorà, els socis Matxacuques van perdent la por a aquestes proves i fa goig veure tants maillots del club, gràcies a tots.
En "Carli"
Ara només falta el circuit de Les Planes, on els nostres corredors que fan la totalitat del campionat, s'ho juguen tot a una carta: l'Edgar per abandonament a Llorà; en Bragu per la baixa per indisposició també a Llorà; i en Miquel per una grip que no el va deixar còrrer a Llagsotera. Així doncs, aquests tres matxacuques han de completar la volta de Les Planes per poder sumar les tres curses que donaran opció de puntuació a la general final.




Encara no hi ha el track penjat al wikilock, tant sols hi ha el de l'any passat, però l'organització ja ha informat que no serà ben bé igual, ja que hi ha trams alternatius al circuit de l'any anterior.
En Jordi Lloses
Pel que fa al podi, victòria per un altre "world cup", en Marc Colom, un noi francès que fa incursions al nostre país de tant en tant per fer molt bons resultats i sorprenet segona plaça per un Marc Trayter que just després de 45 dies d'haver estat operat, ha retornat amb la mateixa força.




En Jordi Remus



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada