dimarts, 26 de juny del 2012

Més notícies fresques.


Estrenem pàgina web!!!!!!!!!!

Podeu consultar els nous continguts i nou format a l’adreça de sempre: matxacuca.catIV Terra d’Indiketes:

 
El cap de setmana del dies 25 i 26 d’agost, Santa Cristina d’Aro, tornarà a respirar esport per tot arreu. Aquest serà el tercer any del que vàrem voler anomenar “Terra d’Indiketes”, fent una referència als primers habitants de les nostres muntanyes, ja fa molts i molts anys. Com aquests primers moradors de les Gavarres i de l’Ardenya, els esportistes que ho vulguin, es poden endinsar en boscos plenament mediterranis, ja sigui corrent a peu el dissabte 25 a la cursa de “Sa Guilla”, o el diumenge 26 fer-ho en bicicleta de muntanya en menor mesura a la marxa de “Sa Gallina” o a l’estrella d’aquest any, la 10a edició de la marxa de “Es Pollastre”.
També hi haurà lloc pels amants de l’escalada, que podran fer les delícies al búlder ubicat al pavelló de Santa Cristina, en la modalitat de competició de “Es Lluert”, el mateix dissabte 25 d’agost.

Com cada any, la nostra voluntat és que tots els participants de cadascuna de les modalitats gaudeixin al màxim d’una jornada d’esport, d’alegria i de festa, amb la dosi de patiment que cadascú es vulgui marcar.
També aquest any tindrem menció especial per aquells valents que s’atreveixin a competir el dissabte a “Sa Guilla” i diumenge a “Es Pollastre”. Aquest any coronarem al tercer “Indiketa de Ferro”.

Però sens dubte, l’atenció enguany es centra en la 10a edició de la marxa de ”Es Pollastre”- Memorial Oriol Rocamora. Ja fa 10 anys que un petit grup d’amants de la bicicleta, es va marcar la fita d’organitzar una marxa de BTT a Santa Cristina d’Aro. Aquesta idea ha congregat milers de bikers els últims anys a Santa Cristina, i aquest any, en el 10è aniversari, volem fer la festa ben grossa.
Com en els últims anys, hi haurà volta curta (Gallina) i volta llarga (Pollastre). Ja portem molts mesos fent sortides, netejant camins, mirant mapes, fent tracks de GPS per fer una ruta d’allò més divertida. Cada any costa més trobar nous corriols (o obrir-los) i nous recorreguts, desconeguts per la majoria, tot i així, esperem que valoreu la feina feta per l’organització i gaudiu de la ruta que us proposarem, com sempre, secreta fins al final, i amb tots els ingredients de la BTT: trialeres, corriols, pistes, pujades dures, i la pujada del pollastre.

El dia 1 de juliol s’obren les inscripcions i ja us podem avançar que seguint la línia dels últims anys, us afanyeu a fer la vostra inscripció, donat que són limitades. A més aquest any, en ser una ocasió especial, hem llençat la casa per la finestra i farem més d’un regal a la bossa del corredor. No us perdeu aquesta edició, que serà de traca.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada