dimarts, 6 de novembre del 2012

Fina Masferrer, campiona provincial Girona 2012

El passat cap de setmana es va disputar la penúltima prova del campionat de BTT Copa Gironina a Tossa de Mar. Aquest circuit, coincidia amb els campionats provincials de BTT de Girona, en un circuit molt dur i exigent. En aquest escenari, la Fina Masferrer va certificar el bon moment de forma, adjudicant-se el campionat Èlit Femení de Girona del 2012, en vèncer la prova en la seva categoria, títol que ostentarà tot l'any sota la bandera del Matxacuca. No podem fer una altra cosa que felicitar a la Fina per la seva constància i dedicació, en un final de temporada que encara li té guardada una nova alegria com és el campionat de la Copa Gironina que certificarà el proper diumenge a Serinyà.
La Fina, que també va esgarrapar algun punt a la prova anterior de Castell d'Aro on va tenir problemes mecànics, no tindrà rival per fer-se amb aquest nou premi, ja que l'acumulació de punts, li deixa un marge més que suficient per fer-se amb el campionat.


També destacar que a la prova disputada a Castell d'Aro, es va deixar caure al circuit llarg en Miquel Navarro, que després d'estar quasi 6 mesos sense competir va fer una meritòria 30a plaça de la classificació general.


 No ens oblidem de l'Edgar Andrés, que continua sumant bons resultats a la categoria Esplai, on va fer la 1a posició a la prova de Tossa de Mar.Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada