dimecres, 17 d’abril del 2013

Sortida en carretera l'1 de maig.



Com ja ve sent habitual cada 1 de maig, aprofitant la festivitat d’aquest dia, organitzem  una sortida en bicicleta de carretera a la zona d’Olot.

Inicialment, aquesta sortida va sorgir de la idea d’entrenar la primera part de la marxa cicloturista de Terra de Remences, ja que en celebrar-se sempre uns 10 dies després, serveix com un bon entrenament.

Com a norma, veníem fent el que ve a ser la marxa curta de la Terra de Remences, sortint dels Hostalets d’en Bas, i en acabar la volta curta de 95 km, hi havia qui no en tenia prou i feia el coll de Bracons tornant pel mateix vessant i acabant també als Hostalets. Altres que ja n’havien tingut prou, marxaven tranquilament cap al cotxe i també hi havia algún triatleta que aprofitava aquesta volta per sortir a correr una estona en deixar la bici.

Aquest any, ho farem un xic diferent. La sortida i arribada serà als Hostalets d’en Bas. Sortirem direcció Olot, passant després per La Canya i enfilarem el coll de Capsacosta. Un cop a dalt, baixarem cap a Sant Pau de Segúries, i aquí està la variant d’enguany. En comptes d’anar direcció Sant Joan de les Abadeses, anirem direcció a Camprodon. Una mica abans de Camprodon, a la Colònia Estabanell, girarem per encetar un port inèdit per la gran majoria, el coll del Pla de Can Plata. Un cop dalt d’aquest coll, baixarem cap a Sant Joan de les Abadeses i enfilarem el coll de Santigosa. Un cop dalt, baixarem cap a Olot direcció als Hostalets. Un cop aquí, com ja fem cada any, cadascú que triï la seva opció: fer el coll de Bracons i tornar a baixar; tornar cap al cotxe; o sortir a còrrer una estona pel grup cada vegada més nombrós de triatletes.

La volta són 95 km amb els ports de Capsacosta, Pla de Can Plata i Santigosa. Fer Bracons suposa 7km de pujada + 7km de baixada a més dels 95.

En acabar tots les seves respectives opcions, els que vulguin es podran quedar a dinar a un restaurant d’Hostalets d’en Bas a càrrec de cadascú (mitjana de 15-17 euros).

Dades:

Sortida a les 07:30 hores de la benzinera BP de Sant Feliu de Guíxols, i a les 07:45 hores davant de la Opel de Santa Cristina d'Aro. Cadascú haurà de gestionar-se el trajecte en cotxe amb els companys més propers.
La intenció es començar a donar pedals sobre les 09:00 hores i pensem estar entre 3,5 i 5 hores fent el recorregut, depenent si es fa bracons o no.
Sortida apte per tots els nivells. El grup s’adaptarà al nivell més baix i rodarem en grup, o bé s’anirà esperant dalt dels colls. Per qualsevol dubte, podeu enviar-nos un correu al club.
Recorregut curt, 95 km i uns 1.200 metres de desnivell positiu.
Recorregut curt + Bracons, 110 km i uns 2.000 metres de desnivell positiu.
Recorregut curt

Capsacosta
Pla de Can Plata (Port cimentat)
Bracons
Coll de Sentigosa
Recorregut Llarg



Us esperem tant als socis del club, com a tots els companys i amics que ens vulguin acompanyar!!!!!!!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada