divendres, 10 de gener del 2014

Ruta del Ter

"Els passats dies 28, 29 i 30 de Desembre del ja passat any 2013 un gup de joves eixerits format per l'Agustí Pou, la Lídia Herrera i en Miquel Labarta van desafiar el fred i els dies més curts de l'any per fer realitat un projecte que ja feia algun temps que els voltava pel cap: realitzar la Ruta del Ter amb bicicleta de muntanya, des de Setcases fins a la Gola del Ter.
Amb aquesta determinació empaltada en els seus cervellets, els tres ciclistes van sortir amb "fragoneta" (una Ford Transit dels anys 80) el mateix dia 28 a les 7:30 AM en direcció a la bonica població muntanyenca de Setcases, allà van arribar-hi un parell d'hores més tard i tot seguit van començar a pedalar. L'etapa va desenvolupar-se sense problemes destacables i a les 6:00 PM arribaven a Sant Quirze de Besora, on tenien una habitació reservada en un hotelet del poble.

La segona etapa, la més dura, la van voler començar ben aviat, per mirar d'aprofitar al màxim la claror del dia, i és que no les tenien totes de poder arribar a Girona, la població destí d'etapa, abans de que caigués la nit. Però els nostres protagonistes són valents, forts i tossuts, i van arribar a la capital de la província en la penombra del crepuscle vespertí (val a dir que com cada dia de la ruta...)La última etapa, potser la més senzilla, va transcórrer tranquil·la per camps i deveses. Tot passant per la plana empordanesa, amb l'omnipresent Massís del Montgrí, els nostres tres ciclistes van acabar d'arribar a la platja de la Gola de Ter.
Després de fer les fotos de rigor a la platja on mor inexorablement el riu i per acabar de gastar els torrons nadalencs, van acabar d'arribar a l'Escala, d'on és natural l'Agustí, per dutxar-se i avituallar-se amb uns refrescos gasificats i un bon plat de pasta amb curri.

Al final van sortir un total de 242 km realitzats en 3 etapes de 66, 100, i 76 km respectivament. Tota una aventura ben divertida, assequible i bonica!!!"

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada