dimecres, 26 de febrer del 2014

Bon cap de setmana de BTT

El passat cap de setmana, els bikers del club van desembarcar a dos curses: l'Open BMW de BTT a Girona i a la pedalada de BTT de Santa Pau. Anem a pams:

Open BMW BTT - Girona:
Boníssims resultats els que es van emportar els dos bikers que van anar a Girona. En categoria fèmines, la Cristina Hernàndez, es feia amb la segona plaça absoluta femenina, llàstima que no hagi disputat tot el campionat, ja que hagués tingut serioses opcions d'emportar-se'l.I la millor notícia, com ve sent habitual, ens la va donar el menut de la casa, en Roger Pareta, que en aquesta ocasió no va pujar al més alt del podi en un disputat sprint on va quedar segon. Aquesta posició sumada a les dues victòries anteriors, li han valgut per fer-se amb el campionat de la categoria Benjamí.

Pedalada BTT Santa Pau.

Poques pedalades poden presumir de tenir un preu d'inscripció d'11 euros i donar un nivell tant alt com aquesta. Bona ruta, ben marcada, tracte exquisit, aigua calenta i bon àpat, van fer les delícies de 4 bikers Matxacuca que s'hi van acostar: en Joan Martí, en Xavi González, en Jordi Mont i en Miquel Navarro. Tots ells van afrontar la volta llarga, que va acabar sent de uns 42km i ben variada i dura. Al final, bons resultats de tots ells que van entrar entre els 50 primers (17è en Miquel, 25è en Joan, 38è en Jordi i 45è en Xavi que es va perdre el pobre).
Pedalada totalment recomanable!
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada