dimecres, 21 de maig del 2014

Garoina 2014 (Roadbook Palafrugell)

Us deixem la crònica d'En Xavi en primera persona de la Garoina 2014 :




El diumenge 27 de maig es va organitzar a Palafrugell el roadbook de la Garoina Extrema i en Jordi Mont i jo (Xavi Gonzàlez) ens hi vam presentar.

Com que es feia abans de l’esperxada (podeu veure la crònica em aquest mateix blog), vam decidir anar i tornar pedalant desde Santa Cristina en Jordi i dês de Sant Feliu jo fins a Palafrugell. Un cop a lloc, fem inscripció, esprem la sortida, ens donen el llibre de ruta i som-hi...





El primers quilometres passen lentament, ja que els parcials són molt curs, els dibuixos costen de llegir, no són gaire exactes a la realitat que et trobes, però anem, fent. Arribem al primer avituallament, a peus de la zona de l’incendi de Vall-Llòbrega, i inciem una part dura de pujada, s’acaba i enllaçem amb un corriol que també es va fer a la marxa de la Conca del Darò, espectacular. Aqui comença una part que hem de fer a peu, ja que és totalment impractible per les pedres, entre quantitat i que estaven molles i relliscaves fins i tot a peu. Anem acumulant quilometres i algun que altre error de lectura del llibre que ens fan fer més metres de regal




Desprès del segon avituallament, fem força tros de pista fins a trobar una pujada on la ment d’en Jordi li juga una mala pasada fent-l’ho creure que aquell no és el camí correcte, i ens passem una bona estona rampa amunt, rampa avall, comprovant els parcials i finalment decidim tirar endavant i si, era per la pujadeta dels nassos, altre cop a peu. A partir d’aqui ja tot es pista de bon fer però vigilant els encreuaments per no fer més quilometres dels necessàris.

Finalment enllacem amb el carril bici que vé de Palamós i fins a Palafrugell, on arribem en 6ena posició. Mengem una mica i agafem carril bici i asfalt cap a casa, en total ens surten uns 90km pedalats entre anar, fer la curs i tornar, bon entreno per l’Esperxada.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada