dimecres, 1 de juny del 2011

OPEN TÀCTIC 2011 – LA SELVA DE MAR



El diumenge 29 de maig es va celebrar a la localitat de la Selva de Mar (Alt Empordà) la sisena prova de l’Open Tàctic 2011. El circuit era curt, 8’5 km, i molt ràpid però amb prou pujades per posar a tothom al seu lloc.
En David seguit d'aprop per l'Alex.
Quatre matxacuques s’hi van atansar, en Jordi Mont, en Miquel Navarro, en David Bragulat (pseudomatxacucu) i l’Àlex Guillot.
En Jordi a punt d'entrar a la trialera.
En categoria absoluta va guanyar en Joan Llordella (Fornells C.C.) en segon lloc va entrar l’Oriol Colomé (Bicis Esteve) i el tercer va ser en Marc Trayter (Radikal Bikes).
Els vencedors de la categoria SENIOR


El pòdium d'ESPLAI amb en David

Pel que fa als nostres, tots vam tornar molt satisfets de la cursa, en Jordi Mont va fer una gran cursa i va arribar en cinquè lloc de la categoria VET-40 amb un temps de 00:56:16; en Miquel  Navarro va fer el millor resultat d’aquesta temporada i va arribar a la vuitena posició de la categoria MASTER-30 amb un temps de 01:25:12; en David Bragulat es va enfilar al segon lloc del pòdium de la categoria ESPLAI amb un temps de 00:59:46, d’això se’n diu arribar i moldre; i l’Àlex Guillot va arribar el cinquè EPLAI amb un temps final de 01:03:10.  
Segons els representants de la Federació presents a la Selva de Mar, la propera cursa de l’Open Tàctic serà el dia 3 de juliol a Porqueres.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada