divendres, 8 de juliol del 2011

ACTIVITAT PEL SOCI

Proposem pels socis del club una sortida pel proper dissabte 23 de juliol. Qualsevol altre persona que no sigui soci matxacuca també està convidat, i així podrá conèixer d’aprop les nostres activitats.
La sortida és una proposta del nostre company Òscar Carrasco, tot un incombustible de la BTT, i que els darrers anys ha deixat arraconada la bici per dedicar-se amb èxit a les curses de muntanya. Tot i no ser la seva disciplina actual, ens vol acostar a fer una ruta amb molta gràcia: La volta a les 10 ermites en BTT.
Amb sortida i arribada a Santa Coloma de Farners, es tracta d’anar d’ermita a ermita per les contrades de les Guilleries. Val a dir, que es tracta d’una ruta d’exigènt desnivell i técnica, destinada als bikers més preparats i valents. Pistes i molts corriols ens estaran esperant.
Ja publicarem més endavant els detalls d’horaris de sotida i lloc, però la sortida serà d’hora amb la intenció de menjar alguna cosa durant la ruta.
Fitxa de la ruta:
Desnivell: 2.000 metres de desnivell positiu.
Distància: Uns 70 km.
Horari: Entre 5 i 6 hores.
Material: Pel que fa al tema mecànic, els “kits” universals per solventar problemes (eines, tronxacadenes, càmares…). Pel que fa a les viandes, doncs menjar divers (barretes/gels) i alguna cosa més consitent tipus entrepà. Molt recomanable camelback, ja que tot i que es passa per alguna font, la calor apretarà de valent.
Perfil de la ruta de "Les 10 ermites".
Us deixem un blog, que està preparant l'Òscar, on anirà penajnt informació interessant: http://les10ermites.blogspot.com/

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada