divendres, 22 de juliol del 2011

MARXA D'ES POLLASTRE - 28 D'AGOST - TERRA D'INDIKETES

Com cada any, i ja seran 9 consecutius, el nostre club organitza la marxa d'Es Pollastre, tot un referent de la BTT a l'estiu Gironí.
Aquesta marxa està inclosa dintre d'un cap de setmana plenament esportiu que denominem Terra d'Indiketes, on es pretén que durant els dies 27 i 28 d'agost es gaudeixi de diferents esports dintre de Santa Cristina d'Aro.
Per una banda, el dissabte al matí comencem amb la cursa de muntanya Sa Guilla, que consta d'uns 18km i uns 1.000 metres de desnivell positiu, passant per pistes, corriols, camp a través i camins equipats amb cordes i cadenes a la zona dels carcaixells.
El mateix dissabte 27 es celebrarà una competició d'escalada en bloc al pabelló: Es Lluert. El nostre club disposa d'un rocòdrom i un bulder a l'interior del pabelló, que la gent va descubrint i cataloga d'alt nivell per una vil.la tant petita. Aquesta competició és una autèntica festa per veure com són capaços els escaladors de pujar per desnivells desplomats amb mínimes preses.
I el diumenge 28 posem el punt final amb la marxa de BTT. Aquesta marxa es divideix en tres parts. Per una banda es fa un petit circuit pels nens al costat del pabelló, en una marxa que denominem Es Pollet. Es tracta d'una marxa no competitiva i on el que prima és que els nens agafin contacte amb la bicicleta i s'ho passin d'allò més bé amb diversos obsequis i regals.
Ja pels més grans, tenim les proves de BTT de Sa Gallina (recorregut curt) i Es Pollastre (recorregut llarg). Sa Gallina constarà d'uns 20-22 km i l'arribada estarà al pabelló de Santa Cristina. Pels valents que vulguin continuar, un cop passat el pabelló, els esperarà el tram més dur i tècnic de BTT que constarà d'uns 20-22km més, completant així la marxa sencera d'Es Pollastre. Dintre d'aquesta segona part del circuit, us esperarà la Pujada d'Es Pollastre, que pels que no la coneguin, es tracta d'una pujada escollida per l'organització (cada any canvia) per intentar fer-la sense baixar de la bici i en un sol intent. I com cada any el recorregut de BTT és diferent i és un secret molt ben guardat per la organització!!!!

Com ja vam fer l'any passat es premiarà als competidors més complets i hi haurà premis especials pels qui facin la cursa de muntanya de Sa Guilla i la marxa de BTT d'Es Pollastre. En aquest cas, es sumaran els dos tems de les curses i els qui facin menys temps sumant ambdues, optaran al guardó d'Indiketa de Ferro. L'any passat es va coronar vencedor d'aquesta disciplina el nostre corredor Òscar Carrasco, que de ben segur aquest any ho tindrà difícil per revalidar el títol.

Des del dia 20 les inscripcions ja són obertes. No us despisteu ja que per raons d'organització només acceptarem 50 inscripcions a Es Lluert, 200 a Sa Guilla i 500 entre Sa Gallina i Es Pollastre.

INFORMACIÓ I INSCRIPCIONS AQUÍ

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada