dilluns, 29 d’agost del 2011

2ª etapa i final del III Terra d'Indiketes

Ahir diumenge es va completar el III Terra d'Indiketes amb les proves de Sa Gallina, Es Pollastre i Es Pollet. Va ser un dia fantàstic per tothom, on es va poder gaudir del circuit proposat per l'organització en els seus diferents nivells. No volem deixar d'esmentar que, amb la cursa,  l'organització vol retre homenatge a un company que ens va deixar fa uns anys, essent des de llavors la marxa del Pollastre també el memorial Oriol Rocamora, un dels precursors de la cursa.
Fins un total de 360 arribats entre Gallina i Pollastre, són bona mostra de que ens hem consolidat com un referent anual per molta gent. Les mostres de suport que ens doneu els corredors ens serviran per treballar en la mateixa línea i continuar millorant, gràcies a tots pel suport que ens doneu!!
El dia va deixar diverses notícies tal i com us expliquem tot seguit:

Es Pollastre: A les 08:30 hores, es donava el tret de sortida per gairebé 400 participants per fer quasi 50 km. Ja de bon principi, un grapat de corredors es va distanciar, i entre ells, el màxim favorit, Marc Trayter del Radikalbikes. També en aquest grup, la flor i nata dels Bicis Esteve intentava que no marxés, però a les primeres pujades, l'escalenc va posar un fort ritme que cap altre corredor va poder seguir, i així seria fins al final, arribant a la meta amb un crono de 2h 11 min. La segona i tercera posició serien pels corredors del Bicis Esteve Oriol Colomé amb 2h15min i Francesc Freixer amb 2h18min respectivament. En la categoria de fèmines, el Matxacuca ha pogut realitzar podi, ja que la Fina Masferrer s'ha fet amb la tercera posició amb un temps de 3h50min , darrerra de la primera i segona classificades respectivament Cristina Telles amb 3h 22min i Cristina Hernandez (CC Guixols) 3h23min.

Al Guanyador de la cursa encara li sobrava temps per aixecar roda.

El podi de fèmines amb la nostra corredora Fina Masferrer.

Pujada del Pollastre: Tant sols un corredor dels més de 200 que hi van passar, va poder superar la mítica pujada d'Es Pollastre, que enguany es caracteritzava per ser molt dura però d'exigència tècnica més continguda que altres anys. El trofeu del pollastre va ser per Xavi Roca del Mon-Bike Run, felicitats crack!

Sa Gallina: Aquesta volta més curta va ser la primera part de la volta llarga, i els corredors van superar uns 22km. El podi masculí se'l van repartir els germans Noel Trillo (Bicis Esteve) amb 1h01min i Ruben Trillo (Bicis Esteve) 1h05min i tercer en Carlos Serrano (Exode Bike) amb 1h06min.
En Categoria femenina, el podi va ser per Silvia Roura (Cycles Ayats) amb 1h22min, Lucy Kinnison (Creative Catalonia) amb 1h28min i Tina Forest (SC Guíxols) amb 1h36min.
Indiketa de Ferro: Dintre de la cursa de BTT, es lliurava una altra batalla, la d'aconseguir el guardó d'Indiketa de Ferro que aniria a parar per qui sumant el temps de Es Pollastre i Sa Guilla fés menys temps. El guardó durant molts minuts de la cursa semblava que aniria a parar a mans del Bicis Esteve Josep Almendros que no fent un mal paper a Sa Guilla i sent més corredor de BTT, ha posat terra pel mig amb els seus rivals. Una averia però, va esbaïr les seves possibitats deixant la lluita per la primera plaça en mans de l'Òscar Carrasco (Matxacuca) i l'Armand Crosas (Hemic). En un final molt ajustat, l'Armand Crosas ha fet valer el temps guanyat a Sa Guilla i ha controlat l'Òscar, arribant ambdós junts a meta amb la BTT, i adjudicant-se així el guardó d'Indiketa de Ferro d'enguany. La segona posició ha estat pel nostre corredor Òscar Carrasco, i la tercera pel Jordi Lopez de l'Escoleta de BTT.

Es Pollet: Un bon grapat de canalla va tenir l'oportunitat de poder realitzar un circuit variat, i molt divertit, on el que primava és que el jovent agafi contacte amb la bici i disfruti pedalant. Tots ells van rebre diversos regals i s'ho van passar d'allò més bé.


Volem donar les gràcies a tots els participants, als patrocinadors, als col.laboradors i als membres del club Matxacuca sense els quals seria impossible fer d'aquesta festa de la BTT el que és.
Us volem emplaçar a tots a l'any que ve, on celebrarem la 10ª edició, per la qual ja estem treballant i en ser una edició especial, estem preparant molts detalls i sorpreses que segur us agradaran.

CLASSIFICACIONS I PROPERAMENT FOTOGRAFIES AQUÍ

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada