divendres, 5 d’agost del 2011

Informació diversa

TERRA D'INDIKETES: Les inscripcions van a bon ritme i estem preparant dos dies d'allò més divertits perquè ho passeu molt bé. Tenim una bona notícia i és que al costat del pavelló de Santa Cristina hi ha una piscina, a on tots els participants tindreu l'entrada gratuïta per poder refrescar-vos. Pels acompanyants el preu de l'entrada d'aquell dia per la piscina serà simbòlic i rondarà els 3 euros.

COMPETICIONS PROPERES: La segona part de la temporada de BTT a les comarques de Girona ja va definint el seu calendari. De ben segur que els que vingueu a fer el Pollastre agafareu un bon punt per reiniciar la temporada amb més "xispa".
Per un costat, tenim que el dia 4 de setembre comença la primera prova de la Copa Gironina a Bescanó.
També, durant el mes de setembre, es celebra un campionat de resistència en BTT. Aquest campionat consta de 3 proves que es realitzen les tardes dels dissabtes 3,10 i 17 de setembre a la comarca de La Selva entre les 17:00 i les 22:00 hores. Es tracta de 5 hores de resistència en BTT amb premis i recorreguts molt interessants. Trobareu tota la informació CLICKANT AQUÍ.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada