dissabte, 10 de setembre del 2011

Sortida multitudinària amb btt!!

Senyors i senyoretes!!!
Dos paios de Bell-lloc, fem una sortida amb btt, on evidentment, hi està convidat tothom que tingui una bicicleta tipus btt i sigui capaç de cobrir una ruta de 62,85 km amb un mínim de dignitat, sense vomitar, ni plorar en excés i aquestes coses!!

Tothom que llegeixi aquest escrit queda absolutament obligat a venir, em sap molt de greu xavals, la vida és molt dura, tenim un sistema de reconeixement de direccions IP i quan algú obri aquest enllaç la seva cam li farà una foto que ens arribarà a nosaltres per poder-vos perseguir, esteu perduts, us matxacucarem si no veniu, us cremarem la casa i us maltractarem els animals de companyia amb agulles d'estendre roba enganxades a les seves parts genitals. Ens és igual si sou policies o membres de l'exèrcit de terra, o si sou d'aquells que foteu forats a terra o si us dediqueu a pintar façanes de cases de gent de pasta, ens importa un pitu si teniu criatures recent nascudes plorant com beneits en algun coci de casa o si veneu fruita a les àvies calentes del voltant, tots haureu de venir!! no se si ha quedat prou clar...

De moment ja som uns 10 o 15 que vindrem, i la sortida que farem és la següent:
http://es.wikiloc.com/wikiloc/view.do?id=495910

Hem quedat a les 7 del matí el dia que us vagi bé a la benzinera de Santa Cristina d'aro... xavals!!! que us ho creieu tot!!! hem quedat el dia 17 de setembre no el dia que us vagi bé! QUE US PENSEU QUE ESTEM PER TONTERIES NOSALTRES O QUE! QUEDEM EL 17 I PUNTO! hem de portar esmorzar i dinarem crancs del pantà de Boadella, feu atenció amb les pinces que tenen que pessiguen.
Era broma!!! Dinarem a mitja ruta o al final d'aquesta, depen de  les cames i de les panxes!
NOTA IMPORTANT!!!
CAL PORTAR SILLIN!! TRAVESTIS QUE SOU UNS VICIOSOS!!!
Nota important, evidentment tot això es broma, TOT, menys que fem la sortida i que estariem molt contents de que vingui molta gent per passar-nos-ho una mica bé, que la vida sense els bons moments i el bon humor és molt aburrida!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada