dimecres, 8 de febrer del 2012

Disputada la prova de Quart i anem cap a Llorà

Aquest diumenge passat es va disputar la primera prova de BTT de la temporada, que va arrossegar a 3 Matxacuques amb les seves bicis fins a Quart. Amb la intenció de completar el campionat en David Bragulat, en Miquel Navarro i l'Edgar Andrés van desafiar els -9ºC que hi havia a l'hora de la sortida i van completar el circuit llarg proposat en aquesta segona edició de l'Open BMW de BTT. Un circuit molt variat i entretingut va motivar als corredors que van donar el millor de si mateixos, deixant una classificació final als 3 matxacuques entre els 60 primers llocs de la general: 36è pel Miquel Navarro, seguit molt d'aprop pel David Bragulat 40è i 58a posició per un Edgar Andrés en progressió.

Encara sense temps per pair aquesta cursa i descansar cames, els corredors ja enfilen cap a Llorà a completar la segona prova del campionat aquest proper diumenge, sobre un recorregut d'uns 31 quilòmetres i 900 metres de desnivell.