dilluns, 13 de febrer del 2012

Prova Open BMW BTT Llorà

L'Edgar abans de l'averia.

Ahir diumenge es va disputar la 2a prova de l'Open BMW de BTT amb el circuit de Llorà. 32 km per la volta llarga, on la primera part era més pistera i la segona amb més corriol, per completar un circuit força variat  i entretingut. Victòria pel mateix canadenc que la setmana anterior i un xic més de gent que va perdent la por al fred. També a destacar que cada vegada es veuen més maillots del Matxacuca a les curses, gent amb ganes de conèixer nous llocs, que troba en les curses una bona manera de fer-ho, perdent així la por a la competició on hi ha cabuda per tothom. Bona organització general, si no tenim en compte la cua que es va formar per recollir el dorsal.
A nivell de competició només es van desplaçar a Llorà en Miquel i l'Edgar per completar el campionat el millor possible. Millor sort per en Miquel que per l'Edgar que va haver d'abandonar per problemes mecànics (sort per les dues properes Edgar). En Miquel, per la seva banda, s'afiança a la mateixa posició que la cursa anterior, i va acabar a la 36a posició general (13 categoria Màster-30).
En Miquel enfilant un tram tècnic.
I enfilem la propera, aquest diumenge de carnaval toca cursa a Llagsotera, on s'aprofitarà part del recorregut que es va fer a la cursa de parelles el passat desembre. Allí hi serem i us ho explicarem.




Classificacions de la cursa
(Encara no hi ha classificació provisional del campionat).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada