dijous, 5 d’abril del 2012

Informació diversa

BTT.- El dilluns de Pàsqua 9 d'abril, continua l'Open Tàctic a Sant Joan les Fonts.

Cicloturisme.- Pels amants de les rutes llargues, llargues, us recordem que els dies 26 i 27 de maig es celebrarà la BPB (Barcelona-Perpinyà-Barcelona). La BPB 2012 recorrerà diverses comarques de Catalunya i el Rosselló francès, amb un recorregut de 605 quilòmetres i un desnivell positiu acumulat de 7.500 metres.  S’iniciarà al Velòdrom d’Horta de Barcelona a partir de les 6:15 hores del dissabte 26 de Maig  i, com a referències del recorregut, es pot destacar el pas per Montcada i Reixac, Alella, Arenys de Mar, Blanes, Lloret de Mar, Sant Feliu de Guíxols, La Bisbal de l’Empordà, Torroella de Montgrí, Vilabertran, Coll de Banyuls, Argelès-sur-Mer, Le Boulou, Amélie-les-Bains, Coll d’Ares, Camprodon, Ripoll, Coll de Canes, Olot, Sant Esteve d’en Bas, Coll de Condreu, Roda de Ter, Folgueroles, Coll de la Pollosa, Calders, Ripollet  i el Forat del Vent per arribar de nou al Velòdrom. Per poder-hi participar s'haurà d'acreditar la Brevet de 300 o 400 km d'enguany. Teniu tota la informació clikant AQUÍ.

Carretera.- No us perdeu l'edició d'aquest d'any de la Paris-Roubaix amb Tom Boonen com a màxim favorit després dela lesió de Cancellara. En directe a Teledeporte a partir de les 14:00 hores el diumenge 8 d'abril. 


BTT Solidari.- Com molts ja sabreu des del club Matxacuca ens hem sumat a l'edició solidària de la trailwalker intermonoxfam, formant un equip per còrrer. Per tal de recaptar fons, el dia 15 d'abril hi ha previstes diverses activitats a Santa Cristina d'Aro. Es farà una caminda popular, una marxa de running i una pedalada. Tot això serà a partir de les 09:00 hores sortint del pavelló de Santa Cristina i només fent una aportació solidària de 3 euros. També podeu col·laborar fent una aportació directa AQUI


Coincidint amb la diada solidària, us informem de la xerrada que farà l'aventurer Albert Bosch, fent una crònica detallada de la seva recent arribada al pol su en solitari. Serà el divendres 20 d'abril a les 21:00 hores a l'espai Ridaura de Santa Cristina d'Aro. A l'esdeveniment hi haurà sorteig i subasta de material amb caràcter de recaptar fons per la campanya Trailwalker 2012 i l'equip format pel Matxacuca.




1 comentari:

  1. La París-Roubaix d'aquest any serà canyera i perillosa per culpa de la pluja que han anunciat a la zona. Pel tema dels favorits en aquesta clàssica no se sap mai, està clar que és una llàstima la caiguda de Cancellara a Flandes ;-(

    ResponElimina