dimecres, 12 de desembre del 2012

V Marxa per parelles de Llagostera

El passat diumenge 9 de desembre, un bon grapat de Matxacuques van desafiar el fred que sempre acompanya a la marxa de parelles de Llagostera, que com cada any presentava un circuit curt d'uns 20km i un de llarg d'uns 30km.
El Club BTT Llagostera van proposar un circuit preciós, en bona part per la llera del riu Ridaura, cosa que va fer que el fred en alguns punts s'accentués.
Fins allà es van desplaçar en David Bragulat que va fer parella amb en Quim Vila; en Miquel Navarro que va fer parella amb l'Eduard Hernàndez; en Jordi Mont (parella amb membre d'altre club); l'Àngel Pareta (parella amb membre d'altre club); i en José González ( també amb parella d'un altre club). Tots ells van gaudir de valent sobre un traçat molt aconseguit, amb constants corriols i camins molt divertits i entretinguts. Val la pena remarcar la bona organització de la marxa amb uns serveis molt alts pel preu de la cursa (13€ federats/18€ no federats). Hi havia 2 avituallaments durant la prova, dutxes a l'arribada, entrepà de butifarra, caldo calent i refrescs, samarreta tècnica, i un bric de caldo.Un altre aspecte positiu d'aquesta marxa va ser que el circuit estava molt ben marcat en tot el recorregut.
En total

Detalls de la prova:

 
Perfil de la marxa llarga







Track de la prova de Wikiloc

Classificacions marxa llarga

Classificacions marxa curta

En David

En Quim

L'Àngel

l'Edu (ja, ja quina cara de por)

En Jordi

En Miquel

En Jose


L'any s'acaba, i els més "BTTeros" ja estan pensant en l'Open BMW de BTT, que l'any que ven comptarà amb només 3 proves els dies 3, 10 i 17 de febrer. A entrenar fort!!!!!!!!





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada