dissabte, 28 de maig del 2011

Competició pel cap de setmana

BREVET 600KM: Després del mal temps que va fer a la prova dels 400km, avui dissabte, en Miquel Labarta i en David Vegas estan afrontant la seva última Brevet. És la prova més dura, ja que han de superar 600 km, on no només anrian per terres catalanes, sino que també els hi donarà per fer una incursió a l'Aragó. Sort i força nois que us farà falta.

La bici "tunejada" del Joan
HALF CHALLENGE CALELLA: Avui dissabte, el nostre company Joan Martí té un dia complet de preparació per la cursa de diumenge. La half challenge que es farà diumenge a Calella de la Costa, es tracta d'una competició de triatló que ve a ser la meitat d'un Ironman. Haurà de superar 1.900 metres de natació, 90 km de bici de carretera per la N-II i posteriorment una mitja marató. Tot un repte pel nostre company, més encara quan és el seu debut en triatló. Per aquesta prova, s'ha "tunejat" la seva bici per tal de treure el màxim profit al terreny planer del tram de bicicleta.

OPEN TÀCTIC SELVA DE MAR: Tres matxacuques aniran fins a l'Alt Empordà aquest diumenge per disputar una nova prova de l'open tàctic. Els ja habituals del campionat Jordi Mont i Miquel Navarro, i en aquesta ocasió també hi participarà l'Àlex Guillot. Aquesta prova del calendari, fa molts anys que no es feia i es una incògnita quin recorregut es trobaran els corredors.


A banda d'aquesta informació, us volem deixar amb un vídeo didàctic que ha publicat la DGT referent a les normes de circulació per ciclistes i conductors. De ben segur que si tots en fèssim cas, hi hauria menys accidents:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada