dimecres, 2 de maig del 2012

Entrenament amb amics




El passat 1 de maig va manar a fer una ruta, com ja fa uns anys venim fent. Es tracta d’aprofitar la festivitat d’aquest dia, amb la proximitat de la marxa de Terra de Remences, i així anar a fer el recorregut curt + el coll de bracons. 10 persones ens van acostar fins a Hostalets per gaudir d’un bon dia de sol, amb una mica de fresca al matí, però amb bona temperatura per pedalar. Hi va haver moments per tot, i cadascú va anar trobant el seu lloc per adequar les foces al gruix del grup, per acabar la jornada ben contents. Al final, uns quants encara van tenir ganes de mesurar les seves forces amb el coll de bracons, que cada any sembla tenir noves paelles per sobre dels dos dígits de % de pendent.

Gràcies per la vostra assistència a tots: David, Jordi i Fina, Àlex, Miquel, Joan, Jordi, Quim i Àngel, i Xavi (amb noticía i tot al seu bolg). L’any que ve hi tornarem i esperem anar-hi més i que l’ambient sigui el mateix, i on la nota dominant va ser el companyerisme i no la competitivitat………tot i que hi va haver temps per una mica de guerra!!!!!


Brevet 300km. També volem felicitar al nostre soci David Vegas que aquest cap de setmana ha completat la seva segona Brevet, en aquest cas la de 300km, amb un temps de 11h30minuts, amb un vent fortíssim que li va fer la gitza tot el dia, però que no el va fer enrere. Felicitats David, bona cursa, ara ja en tens una altra.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada