divendres, 18 de maig del 2012

Informació del cap de setmana passat


Aquest passat cap de setmana va ser força mogut pel club.
Primer, dissabte vam celebrar el primer curs de mecànica de bicicleta. El curs va ser tot un èxit pel contingut, però no tant per l’assistència. La quasi quinzena d’assistents van valorar molt positivament el curs, amb totes les explicacions que ens va fer en Marc Trayter, que ens van ensenyar les parts de la bici, postures i mides, components, ajustament de canvis, reparacions bàsiques.... Va ser una tarda molt entretinguda i profitosa, que no descartem tornar a fer d’aquí un temps.





I el diumenge, fins a 9 matxacuques es van acostar fins a Sant Esteve d’en Bas a fer la Terra de Remences. Uns per fer la marxa curta i uns altres per fer la llarga, tots amb objectius diversos, però amb la intenció de gaudir sobre la bici.
A la marxa llarga s’hi van apuntar en Jordi Mont, en David Bragulat i l’Àlex Guillot. Tant l’Àlex com en David, van acabar contents d’haver rebaixat temps de l’any anterior i en Jordi va fer un molt bon crono, tot pensant en el seu objectiu de l’any que ben aviat us desvetllarem. Tant sols un petit punt negre aquí, ja que l’Àlex va patir una caiguda a pocs metres de meta, tot i que finalment sembla que no ha sigut res greu.
I pel que fa a la curta, molts matxacucos rodant, en Joan Martí, en Miquel Navarro, l’Àngel Pareta, la Fina Masferrer, en Jordi Xaus i en Francesc Yuste.
D’aquests, per una banda en Miquel va suar de valent per seguir la roda d’en Joan (com es pot veure a les fotos d’arribada) per acabar aconseguint una classificació final destacada. També destacar la primera cicloturista del polivalent Àngel Pareta, que va realitzar bona marca en companyia del seu germà. La Fina, tot i no entrenar tant com l’any anterior, va millorar la ja bona marca anterior. I en Jordi i el Francesc van arribar gairebé junts a la línea de meta amb un esperit clarament cicloturista.




















Classificacions dels nostres:

VOLTA LLARGA:
Jordi Mont: 05:47:49, 433è classificat.
David Bragulat: 6:38:35, 921è classificat.
Àlex Guillot: 6:57:10, 1048è classificat.

VOLTA CURTA:
Joan Martí: 2:35:08, 22è classificat.
Miquel Navarro: 2:35:09, 23è classificat.
Àngel Pareta:  2:55:47, 228è classificat.
Fina Masferrer: 3:24:11 725ena classificada.
Jordi Xaus: 3:59:20, 1172è classificat.
Francesc Yuste: 3:45:27, 1015è classificat.


 FELICITATS A TOTS, L'ANY QUE VE HI TORNAREM, I ESPEREM SER MOLTS MÉS!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada