dissabte, 12 de gener del 2013

Comença el 2013

L'any ja ha començat i ja hi ha molts que preparen els seus objectius per la temporada. Ja mateix tindrem aquí les primeres oportunitats per que cadascú es pugui valorar. Una bona opció porpera, és la que ens espera durant el mes de febrer, ja que els dies 3, 10 i 17, es disputa l'Open BMW de BTT. El calendari és el següent:
3 de febrer: Quart
10 de febrer: Aiguaviva
17 de febrer: Les Planes d'Hostoles.
Les tres proves prometen molt, ja que els circuits de Quart i Aiguaviva són inèdits i segons la organització amb molts camins i corriols nous, i la de Les Planes ja va deixar molt bon gust de boca als més bikers l'any passat. Teniu tota la informació a AQUÍ. Les inscripcions ja estan obertes i el preu de tot el campionat pels federats és de 40 euros i 55 pels no federats.

També els més "carreteros" tindran la seva oportunitat aquest hiver amb les curses socials que es disputen a les comarques gironines, aquí teniu el calendari:
9 de febrer: Palafrugell
17 de febrer: Banyoles
3 de març: Peratallada

-----------------------------------------------------------------------------------

Abans de tot això però, els SOCIS del Matxacua i del Xaloc estan convidats a la duatló de muntanya "de costellada" que es farà el dia 20 de gener al pavelló Carles Nadal de Sant Feliu de Guíxols. Es tracta d'una trobada de germanor entre els membres dels dos clubs per tal que ens coneguem millor, i de cara al futur plantejar reptes conjunts. La trobada és a les 9, amb sortida a les 09:30, i pagant 2 euros, hi haurà menjar al final. Recordeu que no es tracta de cap cursa, sinó d'una trobada on tots anirem plegats i sense presses. El circuit serà entre Sant Feliu i Santa Cristina. Es faran 7 km a peu, després 20km de BTT i en acabat 3 km més a peu per rematar. Hi haurà gent al pavelló per guardar les bicis en els trams a peu. Us esperem a tots els SOCIS!!!!!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada