dimarts, 26 de febrer del 2013

Resum Open BMW

Ja ha començat la temporda, i alguns Matxacuca's, ja han començat a escalfar motors a l'Open BMW de BTT. Enguany hi havia la novetat de que només hi havia 3 proves, i dos d'elles amb circuit nou.
Pel que fa als nostres, sort desigual per tots ells. En Miquel Navarro i l'Edgar Andres, només van puntuar a una de les curses (Aiguaviva i Quart respectivament). També va puntuar només a Les Planes d'Hostoles, un jove Hector Labrador, a qui haurem de seguir molt d'aprop ja que va fer un gran paper, tot i estar encara en categories inferiors (deuen ser el gens...).
Un fitxatge nou d'enguany, en "Vito", ha començat l'any amb ganes i ha acabat el campionat puntuant a les tres curses, fent una classificació final 90 de 197.
També un dels fitxatges que més promet de la temporada, la Cristina Hernandez, va tenir presència a totes les curses, i se les va haver de veure amb corredores de la talla TOP-5 estatal com l'Anna Villar o la Magda Duran. Tot i aquesta competència, es va fer amb el 5è lloc de la general femenina.
I per últim, i segurament més important, la promesa del club, en Roger Pareta, que ja fa còrrer la seva 26 polsades en categoria Benjamí-1 amb molta força, fet que li ha valgut la 1a posició de la seva categoria, gràcies a la seva regularitat a la part alta en les tres proves, amb podis inclosos.


1 comentari:

  1. Bona crònica! La veritat és que va ser un Open molt dur, no m'esperava tan alt nivell! Ara toca el 17 de març l'Open de Barcelona, ja explicaré com va la proba. Espero fer millor resultat que a l'Open BMW.

    Salut!

    ResponElimina