dimarts, 7 de maig del 2013

Resum de competicionsOpen Tàctic de Blanes. El dia 1 de Maig, es va disputar la segona prova de l’Open Tàctic de BTT. Aquest any, el nostre club hi té participació amb dos components ben jovenets que estan fent un bon paper.
Per una banda, la Clàudia Zarco, està batallant a una categoria de Fèmines Cadet amb molt de nivell, però la seva constància l’ha col·locat a la tercera posició general provisional del campionat.
Per una altra banda, en Roger Pareta està rodant fort a la categoria Benjamí i continua una bona progressió que el col·loca a la 8a posició general provisonal.
Anirem seguint aquests dos valors del club, que de ben segur, aniran progressant en aquest campionat tant competitiu.
En Roger just acabar la cursa

En Roger al podiOpen Barcelona BTT. La Clàudia Zarco, no es conforma només en competir a la província de Girona, sinó que també està seguint l’Open Barcelona de BTT, on ha pogut aconseguir dos podis en les curses en les què ha participat.Així doncs, va fer 3a Fèmina Cadet a la prova de Corró d’Amunt i també 3a a la prova de Santa Perpètua de la Mogoda. Aquests dos podis li han valgut per ocupar la 3a posició provisonal del campionat en la seva categoria, després de disputar-se 3 proves d’un total de cinc.
La Claudia

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada