dimecres, 2 de març del 2011

Open BMW de Les Planes d'Hostoles

Jordi

Aquest cap de setmana es va posar el punt i final al I Open BMW de Btt amb la disputat de la cursa de Les Planes d'Hostoles. Circuit tècnic en un entorn inigualable que va fer les delícies dels corredors. Com no els Matxacuques Jordi Mont, Miquel Navarro i Alex Guillot van disputar la prova. En Jordi Mont va finalitzar a la 59a posició amb un temps de 1h58'56", en Miquel Navarro que tot i patir una forta caiguda a mitja cursa va poder acabar a la 78a posició amb un temps de 2h09'22" i l'Àlex Guillot que va finalitzar a la 92a posició amb un temps de 2h25'34". La victòria en aquesta cursa va ser per al corredor francès de categoria Sub 21 Hugo Drechou amb un temps de 1h31'22, segona posició pel també Sub21 Adrià Noguera i tercera posició i primer Elite per Marc Trayter. En categoria femenina la victòria va ser per a Núria Súria, segona posició per a Aurora Ramos i tercera posició per a Judith Sanchez.
I pel que fa a la classificació final del campionat, la victòria absoluta en homes ha estat per a Hugo Drechou, seguit de Marc Trayter i Ismael Ventura. En dones, victòria per a Rosa Riera, seguida de Núria Súria i Aurora Ramos. Teniu totes les classificacions i fotos al següent enllaç:
No deixem el btt, perquè aquest cap de setmana es va disputar la primera prova de les Powerbar Marathon que es va disputar a Aguilar de Segarra. La victòria va ser per a Francisco Mancebo amb un temps de 1h58'17', segona posició per a  Francesc Freixer del bicis Esteve amb un temps de 1h58'59" i tercera posició per a Cristofer Bosque amb un temps de 3h00'20". En dones, victòria per a Anna Villar amb 3h42'35", segona posició Mercè Pacios i va completar el podi Mercè Petit. Classificacions a: