dilluns, 21 de març del 2011

Open Tactic de Sant Gregori

El campinat gironí de BTT d'enguany que ha passat a denominar-se "Open Tàctic" en detriment del mític "Caixa Girona", va donar el tret de sortida el passat dissabte. Unes 200 persones es van citar a Sant Gregori per iniciar aquest campionat, que en aquesta cursa, també esdevenia campionat de Catalunya Universitari. Un circuit molt ràpid de només 8 km va propiciar que s'afegís una volta més a cada categoria, augmentant l'expectació, ja que el públic va disfrutar-ho veient passar els corredors. La pluja de la setmana anterior havia deixat uns quants punts amb molt de fang, cosa que va propiciar algún maldecap i alguna que d'altre averia mecànica als corredors.
Miquel
Els matxacuques Jordi Mont i Miquel Navarro es va apropar fins a Sant Gregori, ja que tenen la intenció se seguir tot el campionat. En Jordi Mont, que aquest any estrena categoria Master 40 va fer una bona cursa, finalitzant en una meritòria 16a posició, tot i haver comés un petit error a la sortida que el va fer haver d'anar de menys a més. Tres setmanes després de la seva caiguda a Les Planes, en Miquel Navarro va acusar les molèsties i la inactivitat, però tot i això va poder finalitzar la cursa a la 28a posició, a la que serà una categoria molt disputada aquest any, com és el Master 30.
Pròxima cita a Fornells de La Selva el dia 03/04/2011.