divendres, 13 de maig del 2011

Competicions del cap de setmana

MATXACUQUES ESCAMPATS PER TOTA CATALUNYA!!!!


El dissabte dia14, en David Vegas i en Miquel Labarta afrontaran la seva tercera Brevet. En aquesta ocasió, la distància a cubrir serà de 400 quilòmetres. Com en les altres ocasions, la sortida i arribada serà a Manresa amb un recorregut que, degut a la seva distància, els portarà per molts indrets (Vic, Sant Hilari, Anglès, Olot, Serinyà, Besalú, Ripoll, Berga....). Sort i força nois, a veure si el temps us repecta.

També el dissabte 14, en Miquel Navarro, es desplaçarà fins a La Pineda-Salou, on disputarà el seu primer campionat d'Espanya de ciclisme en carretera per policies i bombers. La distància de la cursa és de 87 quilòmetres, en un circuit igual a l'any passat, a on la majoria de corredors va completar la prova en poc menys de 2 hores, fet que certifica la gran qualitat dels corredors. El seu objectiu serà aguntar amb el grup més avançat possible i finalitzar la cursa amb bones sensacions.

El diumenge 15, en Joan Martí, que va ser el primer dels matxacuques en arribar a la marxa llarga del terra de Remences, participarà a la marxa llarga de Les Goges que es celebra a Banyoles. Intentarà aguantar amb el primer grup tota l'estona possible, amb la intenció de fer una bona classificació.

De moment, aquests són els matxacuques que sabem que competiran aquest cap de setmana. Molta sort a tots!!!!!!!!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada