divendres, 6 de maig del 2011

Notícies pel cap de setmana

Marxa Terra de remences.

Sembla que Remences i pluja vagin de la mà. Els últims anys (en més o menys mesura) la pluja ha fet acte de presència, i per les prediccions per diumenge, aquest any no serà l’excepció.
Bé, doncs tenint en compte l’experiència, i que val la pena arribar amb temps, proposem sortir de la benzinera BP de Sant Feliu de Guíxols a les 05:30 i després passar a recollir a la gent de Santa Cristina d’Aro a les 05:45 davant de la Opel.
 *Alguns petits detalls per la cursa:
- Cada any s’ha de veure algú pidolant un casc de cotxe en cotxe, que no sigueu cap de vosaltres.
- Els que teniu xip propi, no us el deixeu a casa o no sortireu a les classificacions.
- Un paravent o una armilla seran una bona opció a primera hora o si plou o refresca molt.
- Recordeu que per retirar el dorsal fa falta obligatòriament el DNI i la llicència (qui en disposi).
- A la plana no ho hem sabut trobar, però els avituallaments altres anys han sigut: alt de capsacosta, alt de canes, Joanetes, alt de bracons, Manlleu i Cantonigrós. Val la pena sobretot aprovisionar-se bé a dalt de bracons, ja que el tram fins a Manlleu és força ràpid i fa mandra parar allà si es va en grup. Si es decideix no parar a Manlleu, hem de tenir en compte que haurem de fer uns 14 km de pujada sense avituallaments fins arribar a Cantonigrós.
- El tram Sant Pau de Segúries-Ripoll, és molt llaminer per apretar. Si esteu apuntats a la llarga, guardeu forces que encara quedarà molt camí.

Molta sort a tots, aneu amb seny i gaudiu de la ruta.


En un altre terme, esmentar que demà dissabte dia 7, comença el Giro d'Itàlia amb una crono per equips. Podeu seguir aquesta cursa per VEO7 amb els seus maratonians anuncis que serveixen per fer migdiada.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada