dissabte, 13 d’agost del 2011

Compte enrere pel Pollastre - 28 d'agost

Només falten 15 dies per la marxa d'Es Pollastre. Des del club estem ultimant els detalls per tal que quedi un circuit d'autèntica BTT. Els que ja heu vingut altres anys, ja heu gaudit d'allò més, i pels nouvinguts, segur que no us decebrà.
Com ja bé sabeu, el circuit és un secret molt ben guardat per l'organització, però esteu atents al blog, que durant aquests dies que falten us anirem donant alguns detalls interessants.
A entrenar fort!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Recordeu que heu de fer les inscripcions on line al WEB DE LA CURSA.


-----------

D'altra banda ens volem fer ressó de la marxa cicloturista 100% Tondo que els amics d'aquest bon ciclista i millor persona han preparat pel dia 24 de setembre. Serà una marxa amb dos recorreguts (un curt i un llarg), on la sortida i arribada de la curta serà a Sant Joan les Fonts i la llarga sortirà del mateix lloc, però finalitzarà a l'estació de Vallter 2000 (hi haurà servei d'autocars de retorn a Sant Joan), com un homenatge als llocs preferits d'entrenament del Xavi.





Teniu tota la informació AQUÍ.

--------

COPA GIRONINA BTT.- Per últim, us volem informar que ja s'ha definit el calendari de BTT de la Copa Gironina que començarà el 4 de setembre a Bescanó, i que queda de la següent forma:

4 setembre: Bescanó
17 setembre: Salt
9 octubre: L’Estartit
16 octubre: Llagostera
23 octubre: Sant Martí Vell
30 octubre: Platja d’Aro
6 novembre: Amer
13 novembre: Mont-Ras
20 novembre: La Bisbal
27 novembre: Serinyà

Deu proves, concentrades en tres mesos, on de ben segur que hi podrem veure molts Matxacuques.

2 comentaris:

  1. aquest any haurem de suplicar per una coca cola fresketa com els anteriors??? pk amb 15 euros hauriem de poder repetir....

    ResponElimina
  2. Vagi per endavant que agraïm totes les crítiques constructives que es facin. Segons el comentari, faria referència a alguna edició passada, ja que l’any anterior (edició 2010) tothom va poder repetir beguda fresca a l’arribada (fins i tot acompanyants de corredors).
    Val a dir, que amb els 15 euros que es paga d’inscripció, es té dret al següent: Inscripció a la cursa, a atiborrar-se en els molts avituallaments que hi ha, a la bossa de regals (samarreta inclosa), dutxa al pavelló i entrepà i beguda a l’arribada entre d’altres. S’ha de tenir en compte, que muntar un esdeveniment com el pollastre exigeix al club un esforç dels col·laboradors molt forta i que potser no es veu: s’ha de planificar una ruta nova cada any, s’ha de marcar el circuit i després desmarcar-lo, punts de control a les carreteres, muntar avituallaments que moltes vegades són només accessibles amb 4x4, gestió de les inscripcions, reunions en dies laborables pels organitzadors...... Tot això, la gent de la organització ho fa de forma desinteressada pel club i per què les persones que vinguin a fer la cursa puguin gaudir d’allò més. Creiem doncs, que pel preu de la inscripció, els serveis que es donen són força correctes.
    Esperem que tots pugueu venir i gaudiu molt de la cursa, tot i que sempre es poden escapar petits detalls, que any rere any, intentem millorar.

    ResponElimina