dissabte, 27 d’agost del 2011

1ª Etapa del Terra d'Indiketes

Avui dissabte, s'ha realitzat la prova de cursa de muntanya de Sa Guilla amb molta participació. 219 arribats a meta que han superat els 18km i els 1.000 metres de desnivell en aquesta bonica, exigent i singular cursa, en un dia en què les temperatures han donat una treva que sembla que durarà fins demà.

Dintre de tots els participants, cal destacar els que demà correran la cursa de BTT i que optaran al guardó d'Indiketa de Ferro. Donat que un dels màxims favorits (Toti Bes) no ha participat a la cursa de muntanya, i que d'altres no participaran demà a la cursa de BTT, s'obren diverses possibilitats com són l'actual Indiketa de Ferro Òscar Carrasco, l'Armando Crosas, en Josep Almendros, en Josep Labrador i el Jordi Lòpez, tret d'alguna sorpresa d'última hora.

Avui dissabte ja s'ha acabat de marcar el recorregut de la cursa d'Es Pollastre perquè demà pogueu disfrutar d'un bon dia de BTT.

A la recollida de dorsals podreu veure en els panells informatius tots els detalls de la cursa: Altimettria, planimetria, localització, avituallaments..... Just abans de la sortida, esteu atents a la megafonia que es donarà informació important.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada