dilluns, 22 d’agost del 2011

Inscripcions Terra d'Indiketes

Inscripcions: Des del dissabte dia 20, també us podeu inscriure a qualsevol de les tres activitats que estan englobades en el III Terra d'Indiketes (Sa Guilla, Es Lluert i Sa Gallina- Es Pollastre) des de l'oficina de turisme de Santa Cristina d'Aro.

Volem fer una mica mes fàcil el tràmit a totes aquelles persones a qui no els resulta cómode la via on-line, i per això hem decidit incloure aquesta segona alternativa. D'aquesta manera, us podeu dirigir a l'oficina de turisme de Santa Cristina d'Aro (situada a l'antiga estació del Carrilet) i formalitzar la vostra inscripció al III Terra d'Indiketes sense cap cost addicional. El seu horari és de 10h a 14h durant els matins i de 16h a 19h a les tardes.

Aprofitem per recordar-vos que a partir de dijous 25 d'agost a les 24h, es tancaran les inscripcions anticipades. No es tornaran a obrir fins els dissabte a les 7h, on et podràs inscriure a qualsevol activitat del cap de setmana, (Sa Guilla, Es Lluert o Es Pollastre), sempre i quan restin places disponibles i pagant un recàrrec de 5€.

Afanyeu-vos i us podreu estalviar aquest recàrrec!


A partir del dijous penjarem l'altimetria de Sa Gallina i Es Pollastre, esteu atents!!!!!!!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada