dijous, 25 d’agost del 2011

Tancament d'inscripcions al Terra d'Indiketes

Avui 25 d'agost s'acaba el termini d'inscripcions anticipades per les tres proves del III Terra d'Indiketes. A poc de tancar les inscripcions, fem una primera valoració molt positiva ja que quasi s'ha completat la totalitat d'inscripcions a la cursa de muntanya Sa Guilla amb 250 participants, mentre que Es Lluert comptarà amb una quinzena d'escaladors.
Pel que fa a Sa Gallina i Es Pollastre ja hem sobrepassat els 300 participants i de ben segur que el diumenge encara s'apuntarà algun més. Estem molt contents tant de la gran participació, com de la inscripció de molts grups de famílies, grups d'amics, clubs veïns i d'altres llunyans i també de corredors de renom que estaran a la linea de sortida. A tots, us desitgem que passeu una bona matinal de ciclisme i que trobeu un bon ambient.

Us volem fer unes quantes apreciacions per la cursa:

- Els que us volgueu inscriure el mateix diumenge, fóra bo que vinguèssiu amb temps suficient per poder completar bé la inscripció.
- No patiu a la sortida per col.locar-vos molt endavant, hi ha prou pista com perquè cadascú trobi el seu lloc.
- S'ha fet un recorregut de Sa Gallina apte per quasi tots els públics, tot i que té trams macos i tècnics.
- La part d'Es Pollastre és força més dura i exigent que Sa Gallina, així que les persones que superin el tall per poder continuar i completar Es Pollastre s'hauran de veure amb forces per poder superar més quilòmetres dels que han fet i més durs.
- Si teniu amics o familiars que vinguin a veure la cursa, us podran animar en un lloc molt singular a prop del pabelló ( no podem desvetllar més informació fins al dia de la cursa abans de la sortida).
- Recordeu que els participants teniu l'entrada gratuïta a la piscina del costat del pabelló de Santa Cristina i els acompanyants tant sols hauran de pagar un preu simbòlic per poder accedir.
- Tot i que baixaran les temperatures per diuemnge i que hi haurà força avituallaments (els podreu identificar a la sortida en recollir els dorsals) recordeu portar un mínim de reserves d'aigua i alguna cosa de menjar, sobretot si feu Es Pollastre.
- El diumenge abans de la sortida, tindreu a la zona de recollida de dorsals tota la informació de la cursa: Desnivells més acurats, planimetria, controls, avituallaments, temps límits de les voltes.....

- La recollida de dorsals de 07:00 a 08:00, i la sortida a les 08:30.

I PER ACABAR.........EL PERFIL DEL POLLASTRE:


Sa Gallina (22km) + Es Pollastre (26km).


Seran 22km de Gallina + 26 km de Pollastre. Tot i que la volta llarga són força quilòmetres, hi ha trams més ràpids que anys anteriors i els temps d'arribada seran similars als d'altres anys. Es Pollastre té un desnivell acumulat de 2.200 metres i com es pot apreciar, la part més dura és al principi, entre el km 22 i el 25.


2 comentaris:

  1. Seran 1200mts de desnivell acumulat, no?

    ResponElimina
  2. No, no són 2.200 acumulats, o el que és el mateix, 1.100 de positius per la volta llarga.

    ResponElimina