dissabte, 3 de març del 2012

Competició del cap de setmana passat

En Bragu

Open BTT BMW: Aquest diumenge es va donar el tret de sortida de la darrera cursa d'aquest open de BTT. En aquesta ocasió, la prova era a Les Planes d'Hostoles, on la organització va proposar un circuit no molt llarg, però de BTT amb majúscules. Trialeres, pujades dures, trams tècnics, desnivells continuats... de tot en uncircuit més per fer un diumenge amb amics que en una cursa. El mateix guanyador Marc Colom (4rt a l'actual rànquing de França) titllava el circuit de World Cup just a l'arribada. De ben segur que el circuit va fer les delícies dels més senglars.

Pel que fa als nostres corredors, s'hi van desplaçar en David Bragulat i en Miquel Navarro. Molt millor cursa per l'experimentat David que va fer una molt bona 31a posició, i en Miquel mermat encara per la grip, prou feines va tenir en arribar el 46è en un circuit que tampoc s'adeqüava a les seves característiques. Amb aquestes posicions, en David i en Miquel han fet una bona classificació final fent el 26è i 27è general i el 9è i 10è Màster-30, respectivament. L'Edgar per la seva banda, no va completar la tercera prova, fent així la posició 71 a la classificació final.
En Miki



CLASSIFICACIONS LES PLANES




CLASSIFICACIONS GENERALS FINALS OPEN BMW BTT 2012










Bones cares abans de començar
II Duatló de muntanya de Porqueres: Fins a Porqueres es van desplaçar alguns matxacuques i alguns cristinencs: En David P., en Marc B., en Pini, l'Àlex i els germans David i Carles G. Aquests dos últims van ser els més ben classificats i van quedar 6è i 7è respectivament amb un temps aproximat de 1:32. Per darrera seu va entrar l'Àlex en 21è lloc parant el crono a 1:41. Just 2 minuts darrera i en 32è lloc va entrar en Marc; cal dir que en Marc i l'Àlex van tenir una lluita aferrissada i es van avançar 8 vegades durant la cursa fins que al tram de btt l'Àlex, aprofitant l'entrada d'un corriol, li va col·locar un participant poc tècnic entre els dos, ja no es van trobar més fins a meta. Per darrera va arribar en David que tot i que entrena menys que en Ronaldinho un dilluns a les set del matí, va aconseguir acabar a la posició 73 am un temps de 2:38. En Pini  va sortir bé al primer tram de córrer, però no va tenir el seu dia i va haver d'abandonar per problemes mecànics al tram de bici. En definitiva, una experiència genial i molt recomanable.


 CLASSIFICACIONS



2 comentaris: