dijous, 7 d’abril del 2011

Notícies pel cap de setmana

Carretera: El dissabte dia 9 d'abril, uns quants matxacuques farem una sortida en bici de carretera d'uns 140 km i unes 5 hores. Intentarem fer la vall del Llèmena fent els ports de les serres i les encies i tornant pel Mas Lluners. Qui vuigui es pot apuntar, estarem a les 08:30 a la benzinera BP de Sant Feliu de Guíxols i a les 08:40 a la benzinera BP de Santa Cristina. Porteu menjar i beguda de sobres que farà molta calor i no oblideu el protector solar. Us deixem la planimetria del que serà la sortida:
St.Feliu - Girona - Vall del Llèmena - Les Planes - Anglès - Mas Lluners - Llagostera - Sant Feliu.
Competició:
- Aquest proper cap de setmana es disputarà la Copa Catalana de BTT a Corró d'Amunt.
- El diumenge dia 10 hi ha la marxa de BTT de la Conca del Daró a la Bisbal d'Empordà.
- El dia 10 es disputa una nova edició de la marxa "Els Portals". 1500 persones disfrutaran de la BTT pels voltants de Montserrat, i comptaran amb la presència de Melcior Mauri.
- També el dia 10 es disputa la primera BREVET, que constarà de 200 km i es disputarà a Manresa. És possible que algun Matxacuca ben boig es desplaci fins a Manresa per participar-hi.

Pel que fa a la competició de carretera, aquest proper cap de setmana finalitza la Volta al País Basc i sabrem si "Purito" Rodríguez pot aguantar de líder el que queda de cursa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada