dilluns, 18 d’abril del 2011

Podi a l'Open Tàctic de Sant Feliu de Guíxols

Aquest dissabte 17 d'abril, s'ha disputat una nova prova de l'Òpen Tàctic. En aquesta ocasió l'equip Matxacuca jugava "a casa" donada la proximitat del nostre club i dels nostres corredors. Un circuit tècnic, ràpid i amb una distància molt correcte va servir perquè l'equip Matxacuca donés el millor de sí mateix. Sobretot en l'apartat de fèmines, on Fina Masferrer va aconseguir la tercera posició, donant així el primer podi de la temporada.

Fina

Per la seva banda en Jordi Mont va aconseguir una esplèndida cursa i va acabar situant-se a la 13a posició a molt poca distància de les posicions capdavanteres. Aquesta posició l'afiança a la 11a posició provisonal del campionat en la categoria Master 40.

Jordi
 També bona cursa del Miquel Navarro, que tot i fer una 30a posició, només va cedir 11 minuts amb el primer classificat i puja fins a una provisional 14a posició del campionat en la categoria Màster 30.

Podi fèmines

Propera cita de l'Open Tàctic: 25 d'abril al dur circuit de Vilajuïga.

Competició: Destacar la victòria de Phillipe Gilbert a l'Amstel Gold Race i també la victòria de Xavier Tondo a la volta a Castella Lleó, per davant d'un Alberto Contador que no va tenir sort amb les averies. El proper dia 20 d'abril es celebrarà la clàssica Flecha Valona (en directe a partir de les 14:00 hores a Eurosport o en diferit a les 19:00 a Teledeporte) i el diumenge 24 es celebra la Lieja-Bastogne-Lieja,  en directe a Eurosport i Teledeporte a partir de les 14:00 hores.

EN BREU PUBLICAREM LES FOTOS DE LA PRESENTACIÓ DE L'EQUIP DE CICLISME QUE ES VA FER EL DISSABTE 16 A SANTA CRISTINA D'ARO.