diumenge, 3 d’abril del 2011

Open Tàctic Fornells de la Selva

Open Tàctic: El diumenge es va celebrar la segona prova de l'Open Tàctic de BTT, en el circuit de Fornells de la Selva. El dia s'aixacava amb molt bona temperatura i les diferents categories van anar prenent la sortida esglanonadament a partir de les 09:30 del matí.
Fins a Fornells es van desplaçar els matxacuques Jordi Mont i Miquel Navarro. Molt bona cursa d'en Jordi que va trobant el seu lloc a la categoria Master 40, finalitzant a la posició 17a. En Miquel, que no va fer una gran cursa, continua sumant punts a la categoria Master 30 i va finalitzar a la posició 34a.
Pel que fa al circuit estava en les millors condicions de terrreny, una senyalització molt bona i perfectament ciclable al 100%. Tant sols hem de lamentar que, en un circuit que es fa molt lent pels constants canvis de ritme, tingúes quasi 15km per volta. La majoria dels corredors (sobretot als que els hi va tocar fer 3 voltes) van coincidir en l'excés de km del circuit.

Miquel

Tour de Flandes: Sorprenent victòria en una cursa molt emocionant al Tour de Flandes. Després dels 256 km i els seus 18 murs, Nick Nuyens (Saxo Bank) es va imposar en la mateixa línea de meta al tot poderós Cancellara i a un valent Chavanel.

Per una altra banda, felicitar als nostres companys Òscar Carrasco de la secció de curses de muntanya del Matxacuca per la seva victòria a València i Roberto Sancho pel podi a les terres de l'Ebre.