dilluns, 25 d’abril del 2011

NOTÍCIES.

SORTIDA CARRETERA EL DISSABTE 30 D'ABRIL.

Pel proper dia 30 d'abril us proposemm anar a fer un reconeixement del que serà part de la prova de carretera "Terra de Remences" del dia 8 de maig. El "planing", és fer el recorregut curt + el port de bracons per qui en tingui ganes. Serà una sortida per a tots els públics i on la intenció es juntar-nos els màxims socis del club i també qualsevol altre persona que ens vulgui acompanyar.

Sortida a les 07:30 hores de la benzinera BP de Sant Feliu de Guíxols, i a les 07:45 hores davant de la Opel de Santa Cristina d'Aro. Cadascú haurà de gestionar-se el trajecte en cotxe amb els companys més propers.
La intenció es començar a donar pedals sobre les 09:00 hores i pensem estar entre 3,5 i 5 hores fent el recorregut, depenent si es fa bracons o no. Aparcarem i sortirem dels Hostalets d'En Bas, en un parquing força gran que hi ha, i després, pels qui es vulguin quedar, farem un dinar a un restaurant dels Hostalets, on fan un menú molt correcte i queda al costat del parquing.

OPEN TÀCTIC VILAJUÏGA.

Aquest dilluns de pàsqua s'ha celebrat una nova prova de l'Open Tàctic, emplaçada a Vilajuïga. Aquesta prova alhora, està emmarcada dintre d'una altra competició de nom "Terra de Pas" i que comptarà amb dos proves més Selva de Mar i Llançà.
Fins a Vilajuïga es van desplaçar els nostres corredors Miquel Navarro i Jordi Mont, que continuen sumant punts de cara a la classificació general final.
El circuit de Vilajuïga presentava un recorregut m olt entretingut on no hi va faltar de res: pujades dures, baixades tècniques, trams rodadors, bany de franc a la riera....Un circuit de poc més d'11 km que va fer les delícies dels corredors, però que també va ser prou exigent com per fer abandonar a més d'un per averies.

En Jordi Mont, continua afiançat a les portes del "top ten" dels màster 40, i a falta de que es corretgeixin les classificacions donat que no hi surt, va entrar entre els 10 o 12 primers.

Jordi

A la categoria Master 30, en Miquel Navarro, que realitzà una cursa molt regular, sumat a diferents abandonaments, va fer que entrés el 25è, realitzant la millor posició de la temporada.

Miquel
A la categoria Èlit, hi havia una parrilla de sortida temible, on corredors de la talla de Freixer, Llordella, Trayter, Viñas o Ever Gómez es van esbatussar de valent. Finalment, Joan Llordella es va emportar la victòria per davant de Freixer i Gomez, després que Trayter trenqués cadena i punxés.

Carretera: El diumenge vam poder veure un fortíssim Phillipe Gilbert que es va emportar la última gran clàssica de la temporada, la Lieja-Bastogne-Lieja, per davant dels mateixos germans Schleck. A partir d'ara, tenim el Tour de Turquia, i el Tour de Romandia, a l'espera de que el dia 7 de maig comenci el Giro d'Itàlia.