dilluns, 25 d’abril del 2011

NOTÍCIES.

SORTIDA CARRETERA EL DISSABTE 30 D'ABRIL.

Pel proper dia 30 d'abril us proposemm anar a fer un reconeixement del que serà part de la prova de carretera "Terra de Remences" del dia 8 de maig. El "planing", és fer el recorregut curt + el port de bracons per qui en tingui ganes. Serà una sortida per a tots els públics i on la intenció es juntar-nos els màxims socis del club i també qualsevol altre persona que ens vulgui acompanyar.

Sortida a les 07:30 hores de la benzinera BP de Sant Feliu de Guíxols, i a les 07:45 hores davant de la Opel de Santa Cristina d'Aro. Cadascú haurà de gestionar-se el trajecte en cotxe amb els companys més propers.
La intenció es començar a donar pedals sobre les 09:00 hores i pensem estar entre 3,5 i 5 hores fent el recorregut, depenent si es fa bracons o no. Aparcarem i sortirem dels Hostalets d'En Bas, en un parquing força gran que hi ha, i després, pels qui es vulguin quedar, farem un dinar a un restaurant dels Hostalets, on fan un menú molt correcte i queda al costat del parquing.
El recorregut té els seguënts números:

- Només recorregut curt: 95 km i uns 1.000 metres de desnivell positiu amb els ports de Capsacosta i Canes:

Recorregut curt
 - Recorregut curt + coll de Bracons: 115 km i uns 1.700 metres de desnivell positiu:

Recorregut curt + Bracons.
Us hi esperem a tots!!!!!!!


OPEN TÀCTIC VILAJUÏGA.


Aquest dilluns de pàsqua s'ha celebrat una nova prova de l'Open Tàctic, emplaçada a Vilajuïga. Aquesta prova alhora, està emmarcada dintre d'una altra competició de nom "Terra de Pas" i que comptarà amb dos proves més Selva de Mar i Llançà.
Fins a Vilajuïga es van desplaçar els nostres corredors Miquel Navarro i Jordi Mont, que continuen sumant punts de cara a la classificació general final.
El circuit de Vilajuïga presentava un recorregut m olt entretingut on no hi va faltar de res: pujades dures, baixades tècniques, trams rodadors, bany de franc a la riera....Un circuit de poc més d'11 km que va fer les delícies dels corredors, però que també va ser prou exigent com per fer abandonar a més d'un per averies.

En Jordi Mont, continua afiançat a les portes del "top ten" dels màster 40, i a falta de que es corretgeixin les classificacions donat que no hi surt, va entrar entre els 10 o 12 primers.

Jordi

A la categoria Master 30, en Miquel Navarro, que realitzà una cursa molt regular, sumat a diferents abandonaments, va fer que entrés el 25è, realitzant la millor posició de la temporada.

Miquel
A la categoria Èlit, hi havia una parrilla de sortida temible, on corredors de la talla de Freixer, Llordella, Trayter, Viñas o Ever Gómez es van esbatussar de valent. Finalment, Joan Llordella es va emportar la victòria per davant de Freixer i Gomez, després que Trayter trenqués cadena i punxés.


Carretera: El diumenge vam poder veure un fortíssim Phillipe Gilbert que es va emportar la última gran clàssica de la temporada, la Lieja-Bastogne-Lieja, per davant dels mateixos germans Schleck. A partir d'ara, tenim el Tour de Turquia, i el Tour de Romandia, a l'espera de que el dia 7 de maig comenci el Giro d'Itàlia.


dissabte, 23 d’abril del 2011

PRESENTACIÓ DE L’EQUIP DE COMPETICIÓ DE CICLISME DEL MATXACUCA

El dissabte 9 d’abril vam fer la presentació formal de l’equip de competició de ciclisme, aprofitant l’aniversari d’en Jordi  Mont ens vam presentar a casa seva per fer-nos les fotos de rigor, vam fer un brindis amb cava i vam menjar una mica de pastís.




A més dels que surten a les fotos (David Bragulat, Fina Masferrer, David Vegas, Joan Martí, Àlex Guillot, Quim Vilà, Miquel Labarta, Jordi Mont, Miquel Navarro i Edgar Andrés) cal destacar l’absència d’en Josep Labrador, l’Ivan Labrador, l’Héctor Labrador, l'Òscar Carrasco, en Jordi Palet, en Dani Cazalla, en Faustí Puig, en Salvador Ribot i en Jordi Garriga. Tots ells afronten la temporada amb diferents objectius, tant en BTT com en carretera, i carregats d'il.lusió. Com a fites destacables de la temporada, cal remarcar les següents: La Paris-Brest-Paris que afrontaran en Miquel Labarta i en David Vegas; el seguiment del campionat Open Tàctic de BTT d'en Jordi Mont i d'en Miquel Navarro; la Half Challenge de Calella de la Costa d'en Joan Martí; i d'altres proves, marxes i curses on els nostres Matxacuques es deixaran veure.

Donem les gràcies als patrocinados i col.laboradors de l'equip per ajudar a fer possible la formació actual:
- Perruqueries Faustí.
- Medina Llagostera.
- Botigues Nana.
- Triesport Girona.

dimarts, 19 d’abril del 2011

BREVET 200KM 10 ABRIL 2011 (MANRESA)

El passat diumenge 10 d'abril de 2011 en Miquel Labarta i en David Vegas vam iniciar les proves de classificació (brevets) per la Paris-Brest-Paris.
La primera brevet era de 200 km amb un desnivell positiu acumulat de 2400 metres. Vàrem sortir de Manresa a les 7:00AM direcció Calaf en el grup capdavanter a un ritme massa alt pel nostre estat de forma ja que no baixavem de 30 km/h i tot era pujada. Just abans d'arribar a Calaf vam aixecar el peu i vam decidir anar més tranquils. Després de passar per pobles com Conill, El Portell, etc, vam arribar a Sanahuja, poble on vam coincidir amb l'equip de curses de muntanya i on vam aprofitar per esmorzar amb en Quico i agafar forces pels 130 km que ens restaven.
A partir d’aquí va començar a venir un seguit de carreteres rurals sense cotxes i amb molts tobogans amb rampes del 12% fins a arribar al port de Clarà a prop de Solsona. D'aqui vam continuar fins a Torà, poble on vam parar a fer un petit mos i continuar de tornada a Manresa passant per Suria, tot per carreteres rurals fins completar els 206 km. En total vam fer 10 hores (8h pedalades) amb una mitja de 24,80 km/h.

Ara ja en tenim una al sac!





Les següents brevets són :

-        30/04/2011 brevet 300 km (Manresa)
-        15/05/2011 brevet 400 km (Manresa)
-        30/05/2011 brevet 600 km (Manresa)
-        Paris-Brest-Paris 1200 km (Agost 2011)


dilluns, 18 d’abril del 2011

Podi a l'Open Tàctic de Sant Feliu de Guíxols

Aquest dissabte 17 d'abril, s'ha disputat una nova prova de l'Òpen Tàctic. En aquesta ocasió l'equip Matxacuca jugava "a casa" donada la proximitat del nostre club i dels nostres corredors. Un circuit tècnic, ràpid i amb una distància molt correcte va servir perquè l'equip Matxacuca donés el millor de sí mateix. Sobretot en l'apartat de fèmines, on Fina Masferrer va aconseguir la tercera posició, donant així el primer podi de la temporada.

Fina
                   
Per la seva banda en Jordi Mont va aconseguir una esplèndida cursa i va acabar situant-se a la 13a posició a molt poca distància de les posicions capdavanteres. Aquesta posició l'afiança a la 11a posició provisonal del campionat en la categoria Master 40.

Jordi
 També bona cursa del Miquel Navarro, que tot i fer una 30a posició, només va cedir 11 minuts amb el primer classificat i puja fins a una provisional 14a posició del campionat en la categoria Màster 30.


Miquel
Felicitats a l'organització.

Les victòries per categories:
Èlit: Ever Alejando Gómez
Master 30: Jordi Costa
Master 40: Pere Sanchez
Fèmines: Rosa Maria Riera
Esplai: Alex Caballero

CLASSIFICACIONS


Podi fèmines


Propera cita de l'Open Tàctic: 25 d'abril al dur circuit de Vilajuïga.


Competició: Destacar la victòria de Phillipe Gilbert a l'Amstel Gold Race i també la victòria de Xavier Tondo a la volta a Castella Lleó, per davant d'un Alberto Contador que no va tenir sort amb les averies. El proper dia 20 d'abril es celebrarà la clàssica Flecha Valona (en directe a partir de les 14:00 hores a Eurosport o en diferit a les 19:00 a Teledeporte) i el diumenge 24 es celebra la Lieja-Bastogne-Lieja,  en directe a Eurosport i Teledeporte a partir de les 14:00 hores.



EN BREU PUBLICAREM LES FOTOS DE LA PRESENTACIÓ DE L'EQUIP DE CICLISME QUE ES VA FER EL DISSABTE 16 A SANTA CRISTINA D'ARO.

dijous, 14 d’abril del 2011

Notícies pel cap de setmana

BTT: Aquest proper diumenge 17 d'abril, hi haurà una nova prova de l'Open Tàctic. Aquesta vegada ens citarem tots a Sant Feliu de Guíxols, on seguint el camí d'anys anteriors s'ha confeccionat un circuit ràpid, tècnic, divertit i no gaire llarg (uns 9 quilòmetres per volta). A partir de demà divendres a la tarda ja estarà marcat per qui el vulgui entrenar. Us deixem amb l'altimetria del circuit:

                                    

Carretera: Si bé el passat diumenge vam poder disfrutar de la París Roubaix (cursa que va tenir quasi de tot i molta emoció), aquest proper diumenge es disputa una altra clàssica: La Amstel Gold Race, que es podrà seguir a Eurosport a partir de les 15:15 hores.

RECORDEU QUE EL DISSABTE HI HA SORTIDA EN CARRETERA. SORTIDA A LES 09:00 A LA BP DE SANTA CRISTINA D'ARO.

dimecres, 13 d’abril del 2011

Presentació de l'equip de ciclisme

     Recordeu que el dissabte 16 a les 17:00 hem quedat al pavelló d'esports per fer la presentació de l'equip de competició de ciclisme, penseu a venir nets i polits amb el maillot nou per a la foto :-)

     D'altra banda, el mateix dissabte alguns matxacuques hem quedat a les 09:00 a la BP de Santa Cristina d'Aro per sortir a pedalar amb les bicis de carretera, la idea inicial és fer uns 100k i parar per esmorzar, us hi esperem a tots.

dijous, 7 d’abril del 2011

Notícies pel cap de setmana

Carretera: El dissabte dia 9 d'abril, uns quants matxacuques farem una sortida en bici de carretera d'uns 140 km i unes 5 hores. Intentarem fer la vall del Llèmena fent els ports de les serres i les encies i tornant pel Mas Lluners. Qui vuigui es pot apuntar, estarem a les 08:30 a la benzinera BP de Sant Feliu de Guíxols i a les 08:40 a la benzinera BP de Santa Cristina. Porteu menjar i beguda de sobres que farà molta calor i no oblideu el protector solar. Us deixem la planimetria del que serà la sortida:
St.Feliu - Girona - Vall del Llèmena - Les Planes - Anglès - Mas Lluners - Llagostera - Sant Feliu.
Competició:
- Aquest proper cap de setmana es disputarà la Copa Catalana de BTT a Corró d'Amunt.
- El diumenge dia 10 hi ha la marxa de BTT de la Conca del Daró a la Bisbal d'Empordà.
- El dia 10 es disputa una nova edició de la marxa "Els Portals". 1500 persones disfrutaran de la BTT pels voltants de Montserrat, i comptaran amb la presència de Melcior Mauri.
- També el dia 10 es disputa la primera BREVET, que constarà de 200 km i es disputarà a Manresa. És possible que algun Matxacuca ben boig es desplaci fins a Manresa per participar-hi.

Pel que fa a la competició de carretera, aquest proper cap de setmana finalitza la Volta al País Basc i sabrem si "Purito" Rodríguez pot aguantar de líder el que queda de cursa.

diumenge, 3 d’abril del 2011

Open Tàctic Fornells de la Selva



Open Tàctic: El diumenge es va celebrar la segona prova de l'Open Tàctic de BTT, en el circuit de Fornells de la Selva. El dia s'aixacava amb molt bona temperatura i les diferents categories van anar prenent la sortida esglanonadament a partir de les 09:30 del matí.
Fins a Fornells es van desplaçar els matxacuques Jordi Mont i Miquel Navarro. Molt bona cursa d'en Jordi que va trobant el seu lloc a la categoria Master 40, finalitzant a la posició 17a. En Miquel, que no va fer una gran cursa, continua sumant punts a la categoria Master 30 i va finalitzar a la posició 34a.
Pel que fa al circuit estava en les millors condicions de terrreny, una senyalització molt bona i perfectament ciclable al 100%. Tant sols hem de lamentar que, en un circuit que es fa molt lent pels constants canvis de ritme, tingúes quasi 15km per volta. La majoria dels corredors (sobretot als que els hi va tocar fer 3 voltes) van coincidir en l'excés de km del circuit.
Les victòries per categories:
Elit: Joan Llordella.
Master 30: Tomàs Misser.
Master 40: Pere Sanchez.
Esplai: Alex Caballero

Jordi

Miquel


Tour de Flandes: Sorprenent victòria en una cursa molt emocionant al Tour de Flandes. Després dels 256 km i els seus 18 murs, Nick Nuyens (Saxo Bank) es va imposar en la mateixa línea de meta al tot poderós Cancellara i a un valent Chavanel.

Per una altra banda, felicitar als nostres companys Òscar Carrasco de la secció de curses de muntanya del Matxacuca per la seva victòria a València i Roberto Sancho pel podi a les terres de l'Ebre.